Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η προφητεία της μητέρας του Μπαπέ, όταν τον απέρριψε η Τσέλσι

Η προφητεία της μητέρας του Μπαπέ, όταν τον απέρριψε η Τσέλσι

Τι είχε αναφέρει στους ανθρώπους της Τσέλσι η μητέρα του Μπαπέ, όταν «έκοψαν» τον γιο της το 2012

Πριν συμπληρώσει το 20ο έτος της ηλικίας του (γεννηθείς 20 Δεκεμβρίου 1998)ο Κιλιάν Επαμπέ είχε αδιαμφισβήτητη συμβολή στο δρόμο προς τη στέψη της Γαλλίας στο Μουντιάλ 2018 και ήδη συγκαταλέγεται στους κορυφαίους παίκτες του πλανήτη.

Για την αφεντιά του άλλωστε η Παρί Σεν Ζερμέν δαπάνησε 135 εκατ. ευρώ, προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματά του από τη Μονακό επιβεβαιώνοντας την προφητεία της μητέρας του που μιλούσε για εκτίναξη της χρηματιστηριακής του αξίας. Εστω κι αν δεν μπορούσε ούτε η ίδια να προβλέψει πόσο θα ξέφευγαν τα ποσά για το τέκνο της.

Εμφανιζόταν όμως πεπεισμένη πως θα τραβήξει την ανιούσα ο Κιλιάν όπως φανερώνει και η ιστορία που αποκάλυψε ο Σέρτζ Ντάνιελ Μπόγκα. Ο πρώην σκάουτερ της Τσέλσι ανέφερε πως το 2012 ο Μπαπέ δοκιμάστηκε από την αγγλική ομάδα, αλλά δεν έπεισε και αποχώρησε άπραγος από τη Μεγάλη Βρετανία.

Μάλιστα, το πρώην στέλεχος της Τσέλσι αποκάλυψε και τη συνομιλία που είχε με τη μητέρα του Γάλλου αστέρα, η οποία το 2012 κάλεσε τους ανθρώπους της Τσέλσι να αποκτήσουν τον Μπαπέ, γιατί όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, σε 5 χρόνια θα κοστίζει 50 εκατ. ευρώ!

«Ο Μπαπέ δοκιμάστηκε από την Τσέλσι το 2012, αλλά δεν έπεισε τους προπονητές του ότι αξίζει να παραμείνει στο ρόστερ και αποχώρησε. Οι προπονητές της Τσέλσι ζήτησαν από τη μητέρα του να ξαναφέρει τον γιο της μετά από λίγους μήνες να δοκιμαστεί εκ νέου, όμως, η Φάιζα Λαμάρι αρνήθηκε, λέγοντας στους υπεύθυνους της αγγλικής ομάδας: “Ακούστε, ο γιος μου δεν θα επιστρέψει. Αν τον θέλετε, πρέπει να τον αποκτήσετε τώρα. Διαφορετικά, σε 5 χρόνια θα πρέπει να πληρώσετε 50 εκατ. ευρώ για να τον πάρετε από την ομάδα, στην οποία θα αγωνίζεται”».

Η μητέρα του Γάλλου σούπερ σταρ αποδείχθηκε… προφητική, με τον Κιλιάν λίγα χρόνια αργότερα να κοστίζει το βάρος του σε… χρυσό. Μετά τα δοκιμαστικά στην Τσέλσι, ο Μπαπέ πήγε στην ΑΣ Μποντί και μετά από λίγο καιρό μετακόμισε στην Ακαδημία της Μονακό. Η συνέχεια γνωστή, με τον 19χρονο πλέον άσο να λογίζεται ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες του πλανήτη.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024