Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Toyota Yaris GR Sport: Νέα δυναμική είσοδος

Toyota Yaris GR Sport: Νέα δυναμική είσοδος

Η Toyota μεταφέρει μέρος της πολεμικής ατμόσφαιρας της κορυφαίας και περιορισμένης έκδοσης GRMN σε μια νέα, σπορ προδιαγραφών εκδοχή του δημοφιλούς supermini που, θα εγκαινιάσει από το Παρίσι, μια νέα σειρά αντίστοιχου προσανατολισμού εκδόσεων στην γκάμα της ιαπωνικής φίρμας.

Η ιαπωνική φίρμα εμπλουτίζει την γκάμα του Yaris με μια σπορ προδιαγραφών έκδοση η οποία αν και δεν μοιράζεται την ίδια «ένταση» με την περιορισμένη έκδοση GRMN, υπόσχεται μια συνολικά πιο δυναμική εμπειρία τόσο οπτική όσο και επί της ουσίας σε σχέση με τις «απλές» εκδόσεις και η οποία θα είναι προσβάσιμη σε ένα πολύ ευρύτερο κοινό σε σχέση με την παραπάνω, κορυφαία έκδοση του ιαπωνικού supermini.

Σε σχέση με τις απλές εκδόσεις του Yaris, το GR Sport διαθέτει μια διαφορετική, βελτιωμένη ανάρτηση η οποία επωφελείται από νέα αμορτισέρ Sachs και νέες, πιο άκαμπτες αντιστρεπτικές δοκούς. Το αποτέλεσμα της αναβάθμισης, εκτός από την πιο σπορ οδική συμπεριφορά μειώνει και την απόσταση από το έδαφος κατά 1,1 εκατοστά.

Το Yaris GR Sport φροντίζει να τονίσει το διαφορετικό χαρακτήρα του με μια σειρά αντίστοιχου ύφους σχεδιαστικές παρεμβάσεις μεταξύ των οποίων η μαύρη οροφή η οποία καταλήγει σε αεροτομή, οι ίδιου χρώματος εξωτερικοί καθρέφτες, ενώ προς όφελος των οπτικών αντιθέσεων στη γοητεία του γυαλιστερού μαύρου χρώματος υποκύπτουν επίσης το περίγραμμα και το εσωτερικό των φωτιστικών σωμάτων, το περίγραμμα των θυρών και η γρίλια.

Παράλληλα, όσοι επιθυμούν ακόμα μια πιο πολεμική εμφάνιση μπορούν να επιλέξουν κόκκινες λεπτομέρειες στο spoiler μπροστά και στον πίσω προφυλακτήρα ενώ την εικόνα συμπληρώνουν τα ελαστικά Bridgestone Potenza RE50.

Αντίστοιχου ύφους είναι και οι αναβαθμίσεις στο εσωτερικό, όπου ξεχωρίζουν τα νέα σπορ καθίσματα επενδυμένα με μαύρο σουεντ δέρμα με λευκές και κόκκινες λεπτομέρειες, ενώ το παζλ συμπληρώνει το τριάκτινο τιμόνι, αντίστοιχο του GT 86 και οι αυξημένες ποσότητες χρωμίου σε στοιχεία της καμπίνας.

Σε ό,τι αφορά τον κινητήρα, το Yaris GR Sport θα είναι διαθέσιμο με το υβριδικό σύνολο των 100 ίππων και αναμένεται να διατεθεί από τα τέλη της χρονιάς αφού πρώτα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου στη διεθνή έκθεση του Παρισιού.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024