Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Skoda Kodiaq RS 2019: Τα... τύμπανα του πολέμου

Skoda Kodiaq RS 2019: Τα… τύμπανα του πολέμου

Μεταξύ των πολλών ασυνήθιστων εξοπλιστικών, για τα δεδομένα της Skoda, χαρακτηριστικών το Kodiaq RS θα περιλαμβάνει και ένα σύστημα βελτίωσης του ήχου του κινητήρα κατά τρόπο που να ταιριάζει στον σπορ προσανατολισμό του.

H σπορ προδιαγραφών, νέα έκδοση του Kodiaq, με τα διακριτικά RS δίνει τα διαπιστευτήρια της μέσω ενός νέου video-teaser εν όψει της πρεμιέρας της στη διεθνή έκθεση του Παρισιού στις αρχές Οκτωβρίου, αποκαλύπτοντας λίγα ακόμα από τα χαρακτηριστικά του.

Σύμφωνα με αυτά, εκτός από το πρώτο SUV της Skoda που θα φορέσει τα διακριτικά RS, το Kodiaq θα είναι και το πρώτο μοντέλο συνολικά της Skoda που θα επωφεληθεί από φωτιστικά σώματα LED και ψηφιακό πίνακα οργάνων στο βασικό εξοπλισμό του.

Το ψηφιακό cockpit προσφέρει τη δυνατότητα παραμετροποίησης των ενδείξεων που εμφανίζει ενώ διαθέτει και ρύθμιση Sport η οποία φέρνει στο προσκήνιο το ταχύμετρο και το στροφόμετρο.

Μια άλλη πρωτιά που το συνοδεύει είναι ένα σύστημα βελτίωσης του ήχου του κινητήρα το οποίο η Skoda αποκαλεί Dynamic Sound Boost. Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα το οποίο προσαρμόζει τεχνητά τον ήχο του δίλιτρου turbodiesel αναλόγως με το πρόγραμμα οδήγησης που έχει επιλεγεί.

Σε ό,τι αφορά τις τεχνικές του προδιαγραφές, η Skoda επιφυλάσσεται προς το παρόν για την πρεμιέρα του ή για ένα ακόμα teaser, ωστόσο όπως έχει γίνει γνωστό το Kodiaq RS θα επωφεληθεί από το δίλιτρο diesel μοτέρ που εφοδιάζει μεταξύ άλλων το VW Passat, αποδίδοντας 240 ίππους και 500 Nm ροπής.

Τις προδιαγραφές του «ταχύτερου επταθέσιου SUV του Nurburgring» θα συμπληρώσει η παρουσία τετρακίνησης αλλά και μιας ρυθμιζόμενης ανάρτησης.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024