Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
BMW X3 Μ και Χ4 Μ 2019: Aνεπίσημη πρώτη

BMW X3 Μ και Χ4 Μ 2019: Aνεπίσημη πρώτη

Οι πρώτοι εκπρόσωποι των Χ3 και Χ4 με την υπογραφή του Μ Division δίνουν μια πρώτη γεύση από τον πληθωρικό χαρακτήρα επιδόσεων που θα προσφέρουν με την συνδρομή ενός νέου εξακύλινδρου κινητήρα ο οποίος αναμένεται να φτάνει έως και τους 475 ίππους και ένα σοφιστικέ σύστημα τετρακίνησης ανάλογο της Μ5.

Η βαυαρική φίρμα δίνει τα διαπιστευτήρια των κορυφαίων εκδόσεων των Χ3 και Χ4 με την υπογραφή Μ, οι οποίες αν και προς το παρόν συνεχίζουν τις δοκιμές εξέλιξης, θα πραγματοποιήσουν μια εμφάνιση με το status των δοκιμαστικών πρωτοτύπων στο πλαίσιο του DTM στο Nurburgring στις 21 Σεπτεμβρίου.

Αν και επί του παρόντος δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία προδιαγραφών για τις πρώτες αυθεντικά Μ εκδόσεις των Χ3 και Χ4, οι διαθέσιμες πληροφορίες αναφέρουν ότι κοινή συνισταμένη των δύο υψηλών επιδόσεων SUV θα αποτελέσει ένα νέος, εξακύλινδρος σε σειρά, turbo κινητήρας χωρητικότητας 3,0 λίτρων ο οποίος αναμένεται να ξεπεράσει τους 450 ίππους στις «απλές» Χ3M και Χ4 Μ και να φτάνει έως τους 475 ίππους με το Competition Package.

Τις προδιαγραφές τους θα συμπληρώσει ένα εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης το οποίο θα μιμηθεί αυτό της ήδη γνωστής Μ5, συμπεριλαμβάνοντας ένα ενεργό πίσω διαφορικό.

Σε επίπεδο εμφάνισης, κυρίαρχα στοιχεία διαφοροποίησης σε σχέση με τις απλές εκδόσεις τους, θα είναι οι μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, τα αναθεωρημένα αεροδυναμικά στοιχεία σε όλο το εύρος του αμαξώματός τους και η τετραπλή απόληξη του συστήματος εξαγωγής.

Σε ότι αφορά τον ακριβή χρόνο στον οποίο θα απαλλαγούν από το καμουφλάζ, προς το παρόν η BMW κρατά κλειστά τα χαρτιά της, αν και θα πρέπει να θεωρείται ότι αυτό θα συμβεί πριν το τέλος του έτους, πιθανότατα από την προσεχή έκθεση του Παρισιού. Όπως και να έχει με δεδομένη την πρώτη «δίδυμη» εμφάνιση των δύο SUV, οι Βαυαροί αναμένεται να πράξουν αναλόγως και με την πρεμιέρα τους η οποία προδιαγράφεται ταυτόχρονη.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024