Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σύζυγος και πατέρας ο 24χρονος δολοφόνος της οικογένειας στο Περθ

Σύζυγος και πατέρας ο 24χρονος δολοφόνος της οικογένειας στο Περθ

Σοκάρουν όλο και περισσότερο οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον στυγερό φόνο τριών μικρών κοριτσιών, της μητέρας τους και της γιαγιάς τους

Σοκάρουν όλο και περισσότερο οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον στυγερό φόνο τριών μικρών κοριτσιών, της μητέρας τους και της γιαγιάς τους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 24χρονος που είχε συλληφθεί, αφότου ο ίδιος υπέδειξε το σπίτι στο οποίο βρίσκονταν οι πέντε σοροί, είναι ο πατέρας των παιδιών και σύζυγος της νεκρής γυναίκας.

Ο λόγος για τον Άντονι Ρόμπερτ Χάρβεϊ που κατηγορείται για τoν πενταπλό φόνο, των διδύμων Αλίς και Μπεατρίξ, δύο ετών, της τρίχρονης Σαρλότ, της 41χρονης Μάρα Λι Χάρβεϊ και της 73 γιαγιάς των παιδιών, Μπέβερλι Κουίν.

Τα θύματα χτυπήθηκαν μέσα στο σπίτι τους με μαχαίρια και αμβλύ αντικείμενο, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές ενώ τελευταία έχασε τη ζωή της η γιαγιά της οικογένειας που πιστεύεται πως επισκέφθηκε το σπίτι μια μέρα μετά αφού ο δράστης είχε δολοφονήσει τη μητέρα και τα παιδιά.

Παράλληλα, εικάζεται ότι ο Χάρβεϊ παρέμεινε στο σπίτι, μαζί με τις σορούς, για αρκετές μέρες προτού ειδοποιήσει τελικά την αστυνομία.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024