Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παρίσι: Επτά τραυματίες από επίθεση με σιδηρολοστό και μαχαίρι

Παρίσι: Επτά τραυματίες από επίθεση με σιδηρολοστό και μαχαίρι

Επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν, οι τέσσερις σοβαρά, το βράδυ της Κυριακής στο Παρίσι σε επίθεση ενός άνδρα οπλισμένου με μαχαίρι και σιδηρολοστό, ο οποίος συνελήφθη, ανέφεραν συγκλίνουσες πηγές

Επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν, οι τέσσερις σοβαρά, το βράδυ της Κυριακής στο Παρίσι σε επίθεση ενός άνδρα οπλισμένου με μαχαίρι και σιδηρολοστό, ο οποίος συνελήφθη, ανέφεραν συγκλίνουσες πηγές.

«Τίποτε σε αυτό το στάδιο δεν υποδεικνύει ότι η επίθεση αυτή είχε τρομοκρατικό χαρακτήρα», σύμφωνα με μια πηγή προσκείμενη στην έρευνα, κατά την οποία ο φερόμενος ως δράστης έχει την «αφγανική εθνικότητα».

Ο άνδρας συνελήφθη από ομάδα ανδρών της ομάδας δίωξης εγκλημάτων κατά ζωής, διευκρίνισε πηγή προσκείμενη στη γαλλική αστυνομία.

Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τις 23:00 (τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας), στο 19ο διαμέρισμα, στο βόρειο τμήμα του Παρισιού, κατά μήκος του καναλιού του Ουρκ.

Κατά μία πηγή προσκείμενη στην έρευνα, άνδρας «αφγανικής εθνικότητας» επιτέθηκε «σε ανθρώπους που του ήταν άγνωστοι στον δρόμο».

Επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν, τέσσερις σοβαρά, ανάμεσά τους δύο άγγλοι τουρίστες, σύμφωνα με την αστυνομία. Το περιστατικό ήταν τόσο άγριο, που αυτόπτης μάρτυρας υπέστη νευρικό κλονισμό.

Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν σε συνοικία όπου δύο κινηματογράφοι της αλυσίδας MK2 βρίσκονται αντίκρυ στο κανάλι του Ουρκ.

Σύμφωνα με τον φύλακα του ενός από τους κινηματογράφους, ο οποίος μπόρεσε να δει μόνο το τελευταίο στάδιο της σκηνής, ένας άνδρας που είχε ήδη επιτεθεί σε κόσμο καταδιωκόταν από δύο άνδρες που προσπαθούσαν να τον πιάσουν.

«Κράταγε έναν σιδηρολοστό στο χέρι και τον πέταξε στον έναν από τους διώκτες του, κατόπιν έβγαλε μαχαίρι», αφηγήθηκε ο φύλακας σε δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου.

Έρευνα για απόπειρες ανθρωποκτονιών κατά συρροή και από πρόθεση διενεργείται από το 2ο τμήμα της δικαστικής αστυνομίας, ανέφερε δικαστική πηγή.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024