Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τζέιμι Όλιβερ καταδίωξε και ακινητοποίησε διαρρήκτη που προσπάθησε να μπει σπίτι του

Ο Τζέιμι Όλιβερ καταδίωξε και ακινητοποίησε διαρρήκτη που προσπάθησε να μπει σπίτι του

Το ταλέντο του στη μαγειρική είναι γνωστό εδώ και χρόνια, αυτό που δεν ξέραμε είναι μια άλλη ικανότητα, αυτή του... αστυνομικού!

Το ταλέντο του στη μαγειρική είναι γνωστό εδώ και χρόνια, αυτό που δεν ξέραμε είναι μια άλλη ικανότητα, αυτή του… αστυνομικού!

Συγκεκριμένα, ο διάσημος σεφ κυνήγησε διαρρήκτη, τον οποίο τελικά ακινητοποίησε, όταν αυτός προσπάθησε να μπει στο αρχοντικό του αξίας σχεδόν 9 εκατομμυρίων λιρών.

Ο 43χρονος σεφ ακινητοποίησε τον διαρρήκτη, ενώ την ίδια στιγμή οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία, σύμφωνα με τη βρετανική Mirror.

«Ήταν πολύ γενναίο και ανιδιοτελές αυτό που έκανε. Παρά την σαφώς πολύ δύσκολη κατάσταση, ο Τζέιμι γελούσε και αστειευόταν με τους αστυνομικούς λέγοντάς τους πως είχαν κάνει πολύ καλή δουλειά φτάνοντας τόσο γρήγορα στο σημείο. Όλοι μας είμαστε ευγνώμονες για την γρήγορη σκέψη και το θάρρος του», είπε γείτονας του Όλιβερ που παρακολουθούσε το συμβάν.

Ο επιδρομέας αποπειράθηκε να διαρρήξει το αρχοντικό του Τζέιμι, καθώς και άλλα σπίτια κατά μήκος του ιδιωτικού δρόμου.

Μάλιστα, ένα από αυτά πιστεύεται ότι ανήκει στην Κέιτ Μος, ωστόσο παραμένει άγνωστο αν βρισκόταν στο σπίτι εκείνη την στιγμή.

«Εκτός από την προστασία της οικογένειάς του, ο Τζέιμι είναι πολύ κοινωνικό άτομο και ενδιαφέρεται εξίσου για την ευημερία των γειτόνων του. Αυτός είναι ίσως και ο λόγος για τον οποίο καταδίωξε τον δράστη», είπε μια ακόμα ένας γείτονας.

Ο Τζέιμι βρισκόταν στο σπίτι με την σύζυγό του Τζουλς και τα πέντε τους παιδιά την στιγμή της διάρρηξης την Τρίτη το βράδυ.

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024