Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Porsche Cayenne Coupe 2019: H δυναμική της κομψότητας

Porsche Cayenne Coupe 2019: H δυναμική της κομψότητας

Η Porsche αποφάσισε να προσθέσει μια ακόμα έκδοση αμαξώματος στην νέα γενιά του δημοφιλούς SUV της, εισάγοντάς το στον κόσμο των coupe-SUV και όπως αφήνουν να εννοηθεί οι εμφανίσεις της ως δοκιμαστικού πρωτοτύπου, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την αίσθηση δυναμισμού που αποπνέει η εικόνα της.

Φωτογραφίες: AUTOMEDIA

H γερμανική φίρμα ετοιμάζεται να ενισχύσει περαιτέρω το μείγμα κομψότητας και δυναμισμού που προσφέρει η Cayenne, προσθέτοντας στο οπλοστάσιό της μια coupe-SUV έκδοση αμαξώματος, η οποία και εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό σε δοκιμές εξέλιξης στην πίστα του Nurburgring.

Όπως και με κάθε άλλο δοκιμαστικό πρωτότυπο, η Porsche επιλέγει να αποκρύψει ορισμένα σημεία της σχεδίασης με μαύρο καμουφλάζ χωρίς ωστόσο να μπορεί να καλύψει την νέα σχεδίαση οροφής της Cayenne η οποία θα της εξασφαλίσει μια θέση μεταξύ της ολοένα και πιο πολυπληθούς κατηγορίας των coupe SUV.

Η συγκεκριμένη σχεδίαση αναμένεται να αποβεί σε βάρος της προσφερόμενης από το γερμανικό μοντέλο πρακτικότητας, προσθέτοντας ωστόσο μια ακόμα πιο κομψή και σπορ εναλλακτική στο οπλοστάσιό του.

Με εξαίρεση τη χάραξη της οροφής και όσων αυτή επηρεάζει, η Cayenne Coupe δείχνει να μεταφέρει αυτούσια όλα τα υπόλοιπα σχεδιαστικά της στοιχεία από τις μέχρι σήμερα γνωστές εκδόσεις της, ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με την εξοπλιστικό και σχεδιαστικό χαρακτήρα του εσωτερικού.

Αντιστοίχως θα ισχύσει και σε ό,τι αφορά τα μηχανικά σύνολα τα οποία είναι ανάλογα των μέχρι σήμερα γνωστών εκδόσεων του δημοφιλούς SUV της Porsche.

Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα, η Cayenne Coupe αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στα τέλη του 2019.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024