Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέσα στην ντουλάπα της Kris Jenner

Μέσα στην ντουλάπα της Kris Jenner

Η διάσημη μητέρα έχει μια ντουλάπα 62 ετών!

Η διάσημη μάνατζερ και μητέρα της αυτοκρατορίας Kardashian, Kris Jenner, άνοιξε πρόσφατα την ντουλάπα της για μια τηλεοπτική εκπομπή και είναι ακριβώς όπως την φανταζόμασταν: τεράστια και γεμάτη ακριβά κομμάτια!

Η ηγέτης του κινήματος Kardashian κάλεσε τη φίλη της, τη δημιουργική διευθύντρια Dee Hilfiger της Judith Leiber, στο δωμάτιο – ντουλάπα στην βίλα της στο Calabasas (που μοιάζει περισσότερο με ένα μεγάλο διαμέρισμα της Νέας Υόρκης) για ένα τουρ μέσα σε πανάκριβες δημιουργίες και πολλές τσάντες Hermes.

«Εδώ μέσα περίπου συμβαίνουν όλα» λέει. « Κάνουμε γυρίσματα του ριάλιτι σχεδόν κάθε μέρα, οπότε πρέπει να έχουμε πολλές επιλογές.».  Αυτές οι «επιλογές» περιλαμβάνουν ένα ολόκληρο τοίχο με μαύρα σακάκια (τουλάχιστον 25), έναν τοίχο με φορέματα και αρκετά παπούτσια και τσάντες. Τα αξεσουάρ και τα ρούχα είναι τόσα πολλά , που θα μπορούσε κανείς να εμφανίζεται με κάτι νέο κάθε μέρα για τα επόμενα 10 χρόνια, υποθέτουμε.

Η συλλογή παπουτσιών της, η οποία περιλαμβάνει έναν ολόκληρο τοίχο γεμάτο με αθλητικά παπούτσια και ψηλά τακούνια, είναι τόσο μεγάλη, που συχνά κλείνει τα μάτια για να αποφασίσει ποιο ζευγάρι να φορέσει τυχαία.

«Είναι μια διαδικασία, στο τι να βάλω κάθε μέρα ή τι ταιριάζει με τι αλλά δεν είμαι τόσο καλή σε αυτό όσο ήμουν πριν, έτσι πάντα καλώ τον εξαδέλφη μου CeCe και την ρωτάω την γνώμη της.»

Για να κρατήσει τα πράγματα οργανωμένα, η Jenner διατηρεί ένα τμήμα της τεράστιας ντουλάπας για τα «καθημερινά» της look, μιας και είναι  γνωστή για την αγάπη της στα sweatsuits . «Έτσι είμαι πιο άνετα», λέει. Επιπλέον, έδωσε μια ιδιαίτερη φωνή στο αξεσουάρ της. «Αυτό είναι το πώς μπορείς να είσαι το απόλυτο αφεντικό με ένα θαυμάσιο μαντήλι», λέει για τα μαύρα και χρυσά Versace, που είναι ένα συνηθισμένο στήριγμα γύρω από το λαιμό της.

«Ορισμένα από τα πράγματα που είχα εδώ και τόσα χρόνια, και η συλλογή τσαντών και όλα τα πράγματα που έχω, έχουν μια θαυμάσια μνήμη», λέει, σημειώνοντας ότι η ντουλάπα της είναι 62 ετών.

Όπως η κόρη της Kylie, οι τσάντες της Kris Jenner είναι στημμένες σαν εκθέματα μουσείων (το οποίο έχει νόημα, δεδομένου οι περισσότερες μοιάζουν με ανεκτίμητα έργα τέχνης). Επίσης, όπως η Kylie, η οποία εξακολουθεί να έχει την πρώτη τσάντα σχεδιαστών που έλαβε ποτέ, κρατάει τα αγαπημένα της κομμάτια εδώ και δεκαετίες.

«Η πρώτη τσάντα Judith Leiber που πήρα ήταν αυτή. Ο Robert Kardashian μου έδωσε αυτό για τα Χριστούγεννα, το 1980. Δεν είναι όμορφο; Φοβάμαι να το βγάλω έξω αυτές τις μέρες. Δεν θέλω καν να το χρησιμοποιήσω πια », λέει για ένα μικρό τσαντάκι με στρας. Έχει επίσης μια τσάντα γεμάτη με πολύτιμους λίθους που γράφει «LOVEY», το όνομα που την ονόμασαν τα εγγόνια της, καθώς και ένα σχήμα σαν μια μαύρη πιστωτική κάρτα που γράφει «YOLO» και «No Limit». Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε!

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024