Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Gillian Anderson έχει πια την δική της σειρά ρούχων

Η Gillian Anderson έχει πια την δική της σειρά ρούχων

Η αλήθεια είναι εκεί έξω, όπως και η νέα γραμμή ρούχων της Gillian Anderson.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «X-Files», 50 ετών, ανακοίνωσε στο Twitter την προηγούμενη εβδομάδα ότι συνεργάστηκε με τη μάρκα Winser London για να δημιουργήσει μια μικρή συλλογή που θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα και στο διαδίκτυο από τις αρχές του Σεπτεμβρίου.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που τελικά μπορώ να μοιραστώ τη νέα μου συλλογή @ winserlondon capsule!» έγραψε η ηθοποιός «Αυτήν την εβδομάδα θα δείξω μερικά από τα κομμάτια μου και θα μοιραστώ μερικά κρυφά σχέδια. Θέλω να τα φοράω συνέχεια και ελπίζω να το κάνετε και εσείς! »

Η Anderson κυκλοφόρησε επίσης την πρώτη εικόνα του εαυτού της που φορά ένα από τα δικά της σχέδια, ένα καφέ roll-neck πουλόβερ που η λιανική τιμή πώλησης είναι περίπου στα  200 ευρώ.

Είναι σαφές ότι η Άντερσον έχει σκεφτεί πολύ κάθε κομμάτι. «Λατρεύω τα boxy πουλόβερ που μπορείτε να κρυφτείτε μέσα, αλλά που ακόμα τονίζουν τη σιλουέτα σας», έγραψε στο Instagram.

«Επίσης, το να έχεις μικρή σιλουέτα, με τόσα πουλόβερ που έχουν μακριά γραμμή, ήταν πραγματικά σημαντικό για μένα να φτιάξω πουλόβερ που φτάνουν μέχρι στο ισχίο. Ας ελπίσουμε ότι θα πηγαίνει τέλεια σε όλους. Ήταν επίσης ζωτικής σημασίας ότι ο λαιμός του πουλόβερ δεν είναι ούτε ογκώδης και χαλαρός ή πολύ σφιχτός αλλά ότι μπορείτε ακόμα να κινείται το κεφάλι σας μέσα σε αυτό! ».

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024