Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Σίντι Κρόφορντ τα «σπάει» με μαλλιά δια χειρός Δημήτρη Γιαννέτου…

Η Σίντι Κρόφορντ τα «σπάει» με μαλλιά δια χειρός Δημήτρη Γιαννέτου…

Βελούδο, διαμάντια και μαλλιά από τον Δημήτρη Γιαννέτο

Η Γκάια Γκέρμπερ η 16χρονη ωραιοτάτη κόρη της Σίντι Κρόφορντ κατόρθωσε μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να αναδειχθεί σε ένα από τα  top models της εποχής μας. Τα γονίδια της υπέροχης Σίντι, κορυφαίας ιέρειας του παγκόσμιου modeling, τη δεκαετία του ’90 (μαζί με τις Ευαντζελίστα, Τέρλινγκτον, Πάτιτζ, Κάμπελ, Κρίστενσεν και Μος) έπαιξαν ρόλο. Η βοήθεια από τον «δύσκολο» snob Καρλ Λάγκερφελντ, ο οποίος την ανέβασε αμέσως στις πασαρέλες της Chanel, της χάρισε λάμψη και δόξα.

Η μαμά Κρόφορντ όμως, σύζυγος του γοητευτικού επιχειρηματία, στενού φίλου και συνεργάτη του Τζωρτζ Κλούνεϊ (σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται γύρω από το ποτό), Ράντι Γκέρμπερ, τα «σπάει», μέσα από μια εντυπωσιακή φωτογράφιση για το περιοδικό “TATLER”. Η γοητευτική Σίντι, με τις θανατηφόρες αναλογίες, αποδεικνύει ότι ακόμα και στα πενήντα μπορείς να είσαι sexy και άκρως επιθυμητή. (Αν βέβαια φροντίζεις σε καθημερινή βάση το σώμα, το πρόσωπό σου και προσέχεις τη διατροφή σου). Η Κρόφορντ ποζάρει στο φακό του YU TSAI με τα κορυφαία (όσο και πανάκριβα) ρούχα της σεζόν. Βελούδινο, μαύρο παλτό (αξίας 5.650 στερλινών) Chanel, μπλούζα του ίδιου οίκου και καπέλο Misa Harada.

Βελούδο, διαμάντια και μαλλιά από τον Δημήτρη Γιαννέτο…

Στις εσωτερικές σελίδες, η Σίντι ποζάρει με ρούχα Gucci, Giorgio Armani, Fendi και διαμαντένια σκουλαρίκια Harry Winston. Το βελούδο είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Το glamour έχει επιστρέψει άλλωστε στη μόδα, με ακόμα πιο δυναμικό τρόπο. Πολυτέλεια, λάμψη, εκρηκτικό στυλ με βελούδα, σατέν, κεντήματα, παγιέτες, κρύσταλλα και τούλια. Τα μαλλιά της Cindy έχει επιμεληθεί για τη φωτογράφιση ο δικός μας Δημήτρης Γιαννέτος. Ο κ. Γιαννέτος όπως γνωρίζουμε όλοι, κάνει σημαντική καριέρα στο Χόλλυγουντ. Συνεργάζεται με μεγάλα πρακτορεία και φροντίζει τα μαλλιά super stars της παγκόσμιας καλλιτεχνικής βιομηχανίας. Η Μαρία Μενούνος ήταν ίσως η πρώτη που τον εμπιστεύτηκε. Σήμερα χτενίζει από την Κρόφορντ μέχρι τις Καρντάσιαν, την Μπιγιονσέ, την Αμπρόσιο…

Με την υπογραφή DOCA…

Η Σίντι Κρόφορντ με βελούδινα βραδινά ρούχα μεγάλων, ξένων οίκων, για ξένα γνωστά περιοδικά και τα κορίτσια της DOCA να «ξεχύνονται» στους αθηναϊκούς δρόμους, με φθινοπωρινά-χειμερινά ρούχα, σε στυλ ρομαντικό, νεανικό, εκφραστικό, νοσταλγικό. Υπάρχει πάντα βέβαια και το ανανεωμένο preppy style, όπως επίσης και οι πιο βραδινές δημιουργίες, με πολυτελή υφάσματα, εντυπωσιακές κόκκινες και μαύρες τσάντες και άλλα εξαιρετικού στυλ αξεσουάρ.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024