Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης παρουσίασε το μνημόνιο που θέλει να επιβάλλει

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης παρουσίασε το μνημόνιο που θέλει να επιβάλλει

Την ώρα που όλοι συνομολογούν πως η εποχή των περικοπών τελείωσε και είναι η ώρα των ελαφρύνσεων, ο ίδιος παρουσίασε το Μνημόνιο που θέλει να επιβάλλει, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη

Την ώρα που όλοι συνομολογούν πως η εποχή των περικοπών τελείωσε και είναι η ώρα των ελαφρύνσεων, ο ίδιος παρουσίασε το μνημόνιο που θέλει να επιβάλλει, και το οποίο περιλαμβάνει ιδιωτικοποίηση του ασφαλιστικού συστήματος, μείωση των δημοσίων δαπανών, εκχώρηση τομέων του Δημοσίου σε ιδιώτες, απολύσεις μέσω της αλήστου μνήμης «αξιολόγησης», αλλά και την επιστροφή του σαμαρικής έμπνευσης δόγματος «νόμος και τάξη», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τη συνέντευξη του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αστεία δε χαρακτηρίζει τα επιχειρήματα του αρχηγού της ΝΔ σχετικά με τον ανιψιό, συνεργάτη του και συνεταίρο του κ. Φλώρου.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί ακόμα να ξεπεράσει ότι τα μνημόνια τελείωσαν. Την ώρα που όλοι συνομολογούν πως η εποχή των περικοπών τελείωσε και είναι η ώρα των ελαφρύνσεων, ο ίδιος παρουσίασε το Μνημόνιο που θέλει να επιβάλλει η ΝΔ, το οποίο περιλαμβάνει ιδιωτικοποίηση του ασφαλιστικού συστήματος, μείωση των δημοσίων δαπανών, εκχώρηση τομέων του Δημοσίου σε ιδιώτες, απολύσεις μέσω της αλήστου μνήμης «αξιολόγησης», που είχε εφαρμόσει ο ίδιος, ως υπουργός, επαναφορά του μνημονιακού συστήματος 1 προς 5 για τις προσλήψεις, με ταυτόχρονη κατάργηση των κοινωνικών κριτηρίων (χρησιμοποιώντας, μάλιστα, ένα άθλιο επιχείρημα για τους δασοπυροσβέστες), κλείσιμο πανεπιστημιακών τμημάτων, αλλά και την επιστροφή του σαμαρικής έμπνευσης δόγματος ‘νόμος και τάξη’.

Όσο για την προσπάθειά του να αποπροσανατολίσει από τις αποκαλύψεις για τον ανιψιό, συνεργάτη του και συνεταίρο του κ. Φλώρου με σενάρια περί φίμωσης και τρομοκράτησης της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είναι αστεία».

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024