Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το αγόρι μου φεύγει φαντάρος. Να τον περιμένω;

Το αγόρι μου φεύγει φαντάρος. Να τον περιμένω;

Να μάθω πλέξιμο ή να τον αποχαιρετήσω;

Ο στρατός είναι ακόμα στις ζωές μας και, αν και κανείς δεν χαίρεται με αυτό, είναι μία πραγματικότητα που δεν γίνεται να αγνοήσουμε. Τα αγόρια τρέμουν την ώρα και τη στιγμή που θα πρέπει να διακόψουν τη ζωή τους για 9 μήνες, ποιος ξέρει με ποιον στην από κάτω κουκέτα, και τα κορίτσια ξέρουν ότι έρχονται δύσκολες στιγμές όταν θα τα μπλέξουν με κάποιον που δεν έχει βγάλει στρατιωτικό ακόμα. Αν λοιπόν δεν το ρωτήσεις από την αρχή, όπως η Χριστίνα Μαρκάτου στο τελευταίο επεισόδιο του Ντόλτσε Βίτα, τότε πρέπει να είσαι έτοιμη για αυτό το ενδεχόμενο, τώρα που μπήκε το φθινόπωρο και η μαμά πατρίδα καλεί τους νέους της (να βάλουν μερικά κιλά). Και έρχεται η ζωή και σε ρωτάει. Θα μείνεις με ένα αγόρι που το καλεί η πατρίδα ή καιρός να πάμε παρακάτω άντε καρδιά μου κι άσπρο πάτο;

  • Πόσο καιρό είστε μαζί; Τον γνώρισες την προπαραμονή του στρατού ή έχετε ζήσει μαζί μία Ολυμπιάδα; Έχει δοκιμαστεί η σχέση αυτή στο χρόνο ή απλώς είστε μαζί χαλαρά και δεν τρέχει και τίποτα; Δεν σημαίνει ότι η χρονική διάρκεια σημαίνει απαραίτητα και σχέση με επιτυχία, αλλά έχει υπάρξει μία τριβή και γνωρίζετε ο ένας τις δυσκολίες και τις ευκολίες του άλλου.
  • Τόνε θες πολύ; Κακά τα ψέματα, όσο υποστηρικτική και να θες να φανείς, αν δεν ποθείς ένα αγόρι, είναι κάπως δύσκολο να τον περιμένεις μέχρι να βγει από το στρατό. Δεν είναι τόσο το πρακτικό θέμα της απιστίας, όσο το ότι θα δυσκολευτείς να έχεις μία λειτουργική καθημερινότητα χωρίς να σου λείπει πολύ ενώ είναι στο Σουφλί.
  • Τι είδους σχέση είχατε πριν το στρατό; Μία σχέση που έχει βασιστεί κυρίως στην απόσταση, δεν θα έχει καμία διαφορά λόγω στρατού. Απλώς δεν θα μπορείτε να κάνετε Skype με την ίδια ευκολία και θα πρέπει να είσαι έτοιμη να βλέπεις το αγόρι σου χωρίς μούσια και χωρίς πλούσια μαλλιά.
  • Μπορείς να τον περιμένεις; Θέλω να πω, και η Πηνελόπη περίμενε τόσα χρόνια αλλά δεν ήταν και ό,τι καλύτερο. Υπάρχουν γυναίκες που δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την έννοια του χρόνου και δεν χρειάζονται ένα σύντροφο σε καθημερινή βάση. Εάν όμως ανήκεις στην κατηγορία ‘η σχέση μου είναι το σημαντικότερο πράγμα και πρέπει να είμαστε μαζί κάθε μέρα’, είσαι σίγουρη ότι θα αντέξεις την αναμονή;
  • Συζήτησέ το. Άφησα για το τέλος το προφανές, γιατί δεν είναι πάντα προφανές. Όταν υπάρχει ένα πρόβλημα, ή μία ανατροπή δεδομένων, σε μία σχέση, τείνουμε να μην το συζητάμε, να το κάνουμε γαργάρα και να στύβουμε το κεφάλι μας μέχρι να βρούμε μία λύση. Ρώτησέ τον τι σκέφτεται γιατί μπορεί να εκπλαγείς. Δεν αποκλείεται να θέλει να διακόψει τη σχέση γιατί μπορεί να μην αντέχει να σκέφτεται ότι εσύ τριγυρνάς αεράτη στα μπαρ και πίνεις με ξένα παλικάρια. Μπορεί να θεωρεί δεδομένο ότι θα συνεχίσετε μαζί και νιώθει πολύ καλά με όλο αυτό. Ίσως να χρειαστεί να κάνετε κάποιες μικροαλλαγές στη μεταξύ σας συνεννόηση, ώστε να περάσετε και οι δύο το στρατό αναίμακτα.

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024