Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η επανάσταση της μπλούζας

Η επανάσταση της μπλούζας

Μέσα από ένα βίντεο

Ένα πουκάμισο είναι ένα ένδυμα για το άνω μέρος του σώματος (από το λαιμό μέχρι τη μέση) ενώ ένα τοπάκι είναι ένα είδος ρούχων που καλύπτει τουλάχιστον το στήθος, αλλά που καλύπτει συνήθως το μεγαλύτερο μέρος του ανώτερου ανθρώπινου σώματος μεταξύ του λαιμού και της μέσης.

Το πουκάμισο είναι αλήθεια πως δεν έχει πολλές παραλλαγές, όπως ένα μπλουζάκι.  T – shirt, tank top, crop top, tube top, jean top είναι μερικά από τα στιλ που μπορεί κανείς να ζητήσει σε ένα κατάστημα ρούχων.

Αρχικά ένα πουκάμισο που φοριόταν αποκλειστικά από άντρες, έχει γίνει, στην αμερικανική αγγλική γλώσσα, ένας όρος για μια ευρεία ποικιλία ενδυμάτων και εσώρουχων .

Στα βρετανικά αγγλικά, ένα πουκάμισο είναι πιο συγκεκριμένα ένα ένδυμα με περιλαίμιο, μανίκια με μανσέτες και ένα πλήρες κατακόρυφο άνοιγμα με κουμπιά ή κουμπώματα. Μετά η μόδα άνθισε και οι ιδέες αναπτύχθηκαν, ένα πουκάμισο πια μπορεί να γίνει φόρεμα, φούστα η και πανωφόρι. Πάμε να δούμε παρακάτω την επανάσταση και την ραγδαία εξέλιξη του ρούχου, που στην αρχή ήταν ανδροκρατούμενο.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024