Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο σχεδιαστής Brandon Maxwell έχει μούσα την γιαγιά του

Ο σχεδιαστής Brandon Maxwell έχει μούσα την γιαγιά του

Και πρωταγωνίστρια στην νέα του καμπάνια

Ο σχεδιαστής Brandon Maxwell, αγαπημένος της Lady Gaga, της Naomi Campbell και της Meghan Markle, είχε τις Gigi Hadid, Joan Smalls και Jourdan Dunn να περπατήσουν στην πασαρέλα του και να πρωταγωνιστήσουν στην καμπάνια του.

Για την φετινή του καμπάνια όμως πήγε την εικόνα της εταιρείας του σε μια καινούργια κατεύθυνση. Προτίμησε την 8οχρονη  Louise Johnson να είναι το μοντέλο για την τελευταία συλλογή του. Χωρίς βαρύγδουπα ονόματα και αστραφτερές καμπάνιες, η λύση ήρθε μέσα από την οικογένεια του. Ναι η Johnson είναι η γιαγιά του Maxwell.

Στην εκστρατεία του η γλυκύτατη γιαγιά του σχεδιαστή φωτογραφίζεται φορώντας ρούχα από την συλλογή Brandon Maxwell Fall 2018. Η οικογενειακή σχέση μεταξύ μοντέλου και σχεδιαστή δεν είναι η μόνη που είναι προσωπική για αυτή την καμπάνια. Οι εικόνες της καμπάνιας  έγιναν στο Λονγκβού, του Τέξας, την πατρίδα του Maxwell και όπου η Johnson πέρασε μέρος της καριέρας της, δουλεύοντας ως buyer σε μια τοπική μπουτίκ. Τελικά όλα είναι θέμα γονιδίων!

Ο Maxwell δήλωσε στο περιοδικό Glamour ότι η ιδέα αυτής της εκστρατείας ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο. Η πρόθεση ήταν να φωτογραφηθούν και οι δύο γιαγιάδες του στη συλλογή του, αλλά η μία  πέθανε απροσδόκητα πριν μπορέσουν να το κάνουν.

«Σκέφτηκα πως ακριβώς αυτήν την περίοδο, είμαι σε μια κατάσταση, όπου σκέφτομαι πολλά για το ποιος είμαι και από πού είμαι και τι με έκανε να γίνω αυτός που είμαι, και ο πυρήνας αυτής της ιστορίας είναι προφανώς η γιαγιά μου », παραδέχεται.

«Μεγάλωσα σε ένα κατάστημα ειδών ένδυσης μαζί της – κάτω από ένα ράφι για ρούχα, κάτω από την ταμειακή μηχανή … Μου έδωσε έμπνευση πραγματικά να κάνω αυτό που κάνω σήμερα και νομίζω ότι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να την τιμήσω παρά να της προσφέρετε αυτήν την ευκαιρία».

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024