Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η DC Comics λανσάρει νέα υπηρεσία video streaming

Η DC Comics λανσάρει νέα υπηρεσία video streaming

H νέα πλατφόρμα θα προσφέρει πρωτότυπες σειρές που θα είναι γεμάτες με δράση, παράλληλα με σειρές κινουμένων σχεδίων.

Συνδρομητική υπηρεσία video streaming λανσάρει από τις 15 Σεπτεμβρίου η DC Entertainment. Το DC Universe όπως ονομάζεται η πλατφόρμα που φέρει τη σφραγίδα της μεγάλης εταιρίας κόμικς, θα προσφέρει στο κοινό της έναν μεγάλο κατάλογο τηλεοπτικών σειρών, ταινιών και κόμικς.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Κέβιν Σμιθ, ο οποίος ήταν ο οικοδεσπότης του σόου DC Daily, μια νέας υπηρεσίας καθημερινών διαδικτυακών live streaming προβολών.

H νέα πλατφόρμα θα προσφέρει πρωτότυπες σειρές που θα είναι γεμάτες με δράση, παράλληλα με σειρές κινουμένων σχεδίων. Ακόμα, μέσω αυτής θα είναι διαθέσιμες και κλασικές τηλεοπτικές σειρές.

Η παγκόσμια πρεμιέρα της  DC Universe θα γίνει με την νέα σειρά «Titans», η οποία θα διαδραματίζεται στην Comic-Con της Νέας Υόρκης. Το πρώτο επεισόδιο θα ανέβει στις 12 Οκτωβρίου ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλα.

Σύμφωνα με την ιστορία της σειράς, νέοι ήρωες από το σύμπαν της DC θα αναδυθούν, και θα έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες της ενηλικίωσής τους αλλά και την προσπάθεια ενσωμάτωσής τους στον κόσμο του κλασικού κόμικ «Teen Titans».

Πέρα απ’ αυτό, η πλατφόρμα θα περιλαμβάνει και ειδικές εκδόσεις κόμικ ανάμεσα στις οποίες θα είναι οι πρώτες εμφανίσεις του Μπάτμαν, του Σούπερμαν και της Γουόντερ Γούμαν.

Οι λάτρεις των κόμικ θα βρουν για να ξεφυλλίσουν τεύχη όπως τα «Batman: Gothic», «The Authority series», «Green Arrow: Year One», «Shazam», «The New Teen Titans», «Identity Crisis», «The Batman Adventures», «Jack Kirby’s New Gods».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024