Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Κιμ Καρντάσιαν φοράει την απόλυτη τάση του Φθινοπώρου

Η Κιμ Καρντάσιαν φοράει την απόλυτη τάση του Φθινοπώρου

Είναι σίγουρα η αγαπημένη της

Κάθε εμφάνιση της Κιμ Καρντάσιαν κάνει τα κεφάλια πάντα γυρίζουν! Η Κιμ αγαπά να είναι το επίκεντρο , γι ‘αυτό κάνει απόλυτη αίσθηση φορώντας φωτεινά ρούχα νέον!

Υπάρχει άραγε καλύτερος τρόπος να δηλώσεις την παρουσία σου σε έναν χώρο; Οι φωτεινές μεταλλικές επιφάνειες τραβούν την προσοχή και ακτινοβολούν. Από τις πασαρέλες μέχρι τις φωτογραφίες street style όλοι συμφωνούν πως φέτος το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα, όλοι πρέπει να… γυαλίζουν. Η ίδια η Κιμ φαίνεται να πήρε πολύ σοβαρά αυτήν την τάση, άλλωστε είναι δυνατόν μια Καρντάσιαν να είναι εκτός μόδας;

Από τις επιλογές μπικίνι της αυτό το καλοκαίρι, μέχρι τα αξεσουάρ και τα φορέματα όλα είναι neon.  Ποιος καλύτερος τρόπος να αναδείξει το γεμάτο καμπύλες σώμα της από το να το ντύσει με ένα φωτεινό χρώμα; Επίσης μην ξεχνάμε τα χρώματα νέον κάνουν το δέρμα της να δείχνει σούπερ μαυρισμένο.

Καθώς οι υπόλοιποι από εμάς σκέφτονται πώς θα ενσωματώσουμε την τάση του φθινοπώρου για το νέον στις ντουλάπες μας (ίσως μια ζώνη ή ένα φούτερ), εκείνη φαίνεται να έχει ανακατασκευάσει πλήρως τη δική της και να αλλάζει την παλιά της αγάπη για γήινους τόνους με έντονη φωταύγεια.

Από τις διακοπές της σε γιοτ μέχρι τις βραδινές της εμφανίσεις και από τις βόλτες της με τις αδερφές της μέχρι την επίσκεψη της στο γυμναστήριο, τα φλας έλαμψαν και εκείνη επίσης.

Μπορείς να πεις ότι θέλεις για την Κιμ Καρντάσιαν, αλλά είναι γνωστό ότι πάντα κάνει την διαφορά, είτε σου αρέσει είτε όχι.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024