Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με τη Λαμία θα είναι πιο δύσκολο

Με τη Λαμία θα είναι πιο δύσκολο

Η Λαμία θα ξέρει, πια, ότι δεν θα την περιμένει ένα παιχνίδι στα μέτρα της, αλλά ένας… κανονικός Παναθηναϊκός. Και αυτό θα ανεβάσει τον βαθμό δυσκολίας για τους «πράσινους»

Η Ξάνθη θεώρησε πως ο Παναθηναϊκός θα είναι όπως ήταν στα περισσότερα φιλικά του και την… πάτησε. Έχασε με χαρακτηριστική άνεση από τους «μπέμπηδες» του Γιώργου Δώνη, οι οποίοι αν ήταν περισσότερο προσεκτικοί θα μπορούσαν να είχαν καθαρίσει πιο εύκολα το παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός εντυπωσίασε όχι γιατί έπαιξε κάποιο ποδόσφαιρο που δεν… έχουμε ξανά δει, αλλά γιατί σου έδωσε την αίσθηση πως αυτή η δουλειά που γίνεται στο Κορωπί δεν έχει καμία σχέση με όσα αντί – ποδοσφαιρικά έχουν συμβεί στον σύλλογο τους τελευταίους 11 μήνες. Και σου έβαλε την… υποψία πως αυτή η δουλειά είναι ακόμα στην – πολύ – αρχή της, άρα στη συνέχεια θα δούμε όμορφα πράγματα.

Ο Δώνης δεν είχε καθόλου άδικο τελικά όταν έλεγε πως αν ο κόσμος είχε τη δυνατότητα να δει πως δουλεύει η ομάδα κάθε μέρα στο προπονητικό της κέντρο θα ήταν και περισσότερο αισιόδοξος. Ένας σύλλογος είναι μεγάλος όταν οι άνθρωποι που τον περιβάλλουν και δουλεύουν γι’ αυτόν νιώθουν πως δουλεύουν ακριβώς σε αυτό: σε έναν μεγάλο σύλλογο. Και ο Παναθηναϊκός έχει την τύχη στην πιο δύσκολη σεζόν ίσως της ιστορίας του να έχει ανθρώπους που ξέρουν τι εστί το όνομα της ομάδας. Τον Δώνη, τον Νταμπίζα, τον Σαραβάκο και άλλους πολλούς, φανερούς ή μη, γνωστούς ή λιγότερο γνωστούς, που καθημερινά στο Κορωπί δίνουν όλο τους το είναι για να φέρουν τον κόσμο ξανά πίσω.

Ο κόσμος οφείλει να αγκαλιάσει την ομάδα, όπως έκανε στην Ξάνθη. Όσο κι αν εξοργίζεται με τις ενέργειες και τα «εγκλήματα» της διοίκησης, οι παίκτες δε φταίνε σε τίποτα. Έδειξαν από το πρώτο κιόλας παιχνίδι πως είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα για την ομάδα και να αρπάξουν την ευκαιρία που τους έχει δοθεί. Την ευκαιρία να διακριθούν σε έναν σπουδαίο σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός.

Ο κόσμος πρέπει να σταθεί δίπλα τους και όταν για εκείνους  θα έρθουν τα δύσκολα. Όπως έκανε στην πρώτη σεζόν με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο. Και τα δύσκολα μπορεί να ξεκινήσουν από το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στη Λαμία. Η νίκη στην Ξάνθη δεν εγγυάται το παραμικρό για τη συνέχεια. Τώρα είναι που ο Παναθηναϊκός, αυτή η νεανική ομάδα του Δώνη, θα πρέπει να δείξει μεγαλύτερη προσοχή.

Διότι τώρα πια, μετά τη νίκη του και την εμφάνισή του στην Ξάνθη, οι αντίπαλοι θα είναι περισσότερο… ψυλλιασμένοι. Η Λαμία θα ξέρει, πια, ότι δεν θα την περιμένει ένα παιχνίδι στα μέτρα της, αλλά ένας… κανονικός Παναθηναϊκός. Και αυτό θα ανεβάσει τον βαθμό δυσκολίας για τους «πράσινους».

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024