Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βιεϊρίνια : Πολύ σημαντικό το εκτός έδρας γκολ

Βιεϊρίνια : Πολύ σημαντικό το εκτός έδρας γκολ

Αρκετά προσγειωμένος εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στη Μπενφίκα, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έκανε λόγο για ένα δύσκολο παιχνίδι ενώ στάθηκε στη σπουδαιότητα του εκτός έδρας γκολ που πέτυχε η ομάδα του

Αρκετά προσγειωμένος εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στη Μπενφίκα, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έκανε λόγο για ένα δύσκολο παιχνίδι ενώ στάθηκε στη σπουδαιότητα του εκτός έδρας γκολ που πέτυχε η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι: «Παράξενο πέναλτι, αλλά το έδωσε, τι να κάνουμε… Από εκεί και πέρα, ήταν δύσκολο παιχνίδι και το ξέραμε ότι έτσι θα ήταν έτσι. Η Μπενφίκα είναι μία ομάδα με πολύ μεγάλη εμπειρία στο Champions League. Θέλαμε τη νίκη, δεν μπορέσαμε να την πάρουμε, αλλά μία ισοπαλία με γκολ είναι καλή για εμάς».

Για το δεύτερο παιχνίδι και το σκορ: «Θέλουμε την πρόκριση στους ομίλους. Για εμάς δεν έχει σημασία το σκορ. Είναι σημαντικό το αποτέλεσμα. Έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε και μετά να σκεφτούμε και το παιχνίδι της Τούμπας. Ξέραμε ότι θα δεχθούμε πίεση και ότι θα ήταν δύσκολο να είχαμε τον έλεγχο για 90 λεπτά. Ήταν σημαντικό για εμάς, το να μην δεχθούμε γκολ. Δεν το καταφέραμε, ήρθε το πέναλτι, αλλά ήμασταν μετά καλύτεροι μετά και ευτυχώς ήρθε το γκολ».

Για τη σημασία του αποτελέσματος: «Το 1-1 είναι καλό αποτέλεσμα για εμάς. Είμαστε μπροστά πλέον και πρέπει να σκεφτούμε ότι θα πάμε να πάρουμε το παιχνίδι. Αν πάμε για το 0-0 θα είναι πολύ μεγάλο το ρίσκο. Θα πιέσουμε από την αρχή την Μπενφίκα όπως σήμερα».

Για το ματς με τον Αστέρα: «Υπάρχει και ο Αστέρας μπροστά μας… Είναι σημαντικό για εμάς. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη στο πρωτάθλημα. Έχουμε λίγες ημέρες για ξεκούραση και θα προετοιμαστούμε παράλληλα και για αυτό το παιχνίδι».

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024