Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διακοπή ρεύματος : Βυθισμένο στο σκοτάδι το Μετρό

Διακοπή ρεύματος : Βυθισμένο στο σκοτάδι το Μετρό

Πανικό -κυρίως στους τουρίστες- προκάλεσε το μπλακ άουτ στο κέντρο της Αθήνας που είχε ως αποτέλεσμα να τεθεί εκτός λειτουργίας τμήμα της Γραμμής 2 του Μετρό και να βυθιστούν στο σκοτάδι συρμοί και σταθμοί

Πανικό -κυρίως στους τουρίστες- προκάλεσε το μπλακ άουτ στο κέντρο της Αθήνας που είχε ως αποτέλεσμα να τεθεί εκτός λειτουργίας τμήμα της Γραμμής 2 του Μετρό και να βυθιστούν στο σκοτάδι συρμοί και σταθμοί.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικράτησε είναι το βίντεο ενός από τους επιβάτες που εγκλωβίστηκε στο σταθμό του Συντάγματος και αναγκάστηκε όπως και άλλοι να ψάχνουν το δρόμο τους στο σκοτάδι…

Συνταγμα απο φιλο

Δημοσιεύτηκε από Nikos Kefis στις Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018

Χαρακτηριστική είναι επίσης μία ανάρτηση χρήστη του Facebook, που περιγράφει την κατάσταση που επικράτησε στον σταθμό της Ακρόπολης.

«Εντάξει, είπα να ΜΗΝ εκνευριστώ αλλά είμαι έξαλλη!
Πέτυχε τον γιο μου η διακοπή ρεύματος όταν ήταν μέσα στο μετρό, στο σταθμό της Ακρόπολης.
Μόλις μου περιέγραψε τι πανδαιμόνιο έγινε.
Κανείς αρμόδιος δεν έβγαλε ανακοίνωση για να ειδοποιήσει τον κόσμο τι έγινε. Ο κόσμος φοβήθηκε γιατί δεν ήξερε τι ακριβώς είχε συμβεί. Οι δε τουρίστες είχαν κατατρομοκρατηθεί. Κανείς να τους οδηγήσει με ασφάλεια έξω. Δύο φώτα μόνο στις σκάλες. Σε όλες τις σκάλες.
Και σκέφτομαι τώρα εγώ με το φτωχό μου μυαλό: αν είχε γίνει κάτι σοβαρότερο, πχ πυρκαγιά, έκρηξη, τι ακριβώς θα έκαναν? Σχέδιο ασφαλούς εκκένωσης υπάρχει? Π@π@ρια ε?
Τόσα χρόνια λειτουργίας αυτό το μετρό κι ακόμη δεν ξέρουν τι να κάνουν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης? Το μόνο για το οποίο κόπτονται είναι οι ηλίθιες μπάρες τους, αν κόβονται εισιτήρια, και αν τα γερόντια είναι όντως γερόντια και τα ταλαιπωρούν στα εκδοτήρια γιατί απλά αρνούνται να ενεργοποιήσουν το λογισμικό για μειωμένο εισιτήριο στα μηχανήματα?
Και απορούμε τι έκανε ο κρατικός μηχανισμός στο Μάτι και γιατί κάηκαν τόσοι άνθρωποι?
Από τύχη ζούμε σε αυτή τη χώρα και είστε – οι κυβερνώντες διαχρονικά – τόσο αηδιαστικοί πια που δεν υποφέρεστε. Ειλικρινά, αν αυτό δεν είναι χυδαιότητα, δεν ξέρω τι μπορεί να είναι».

Sports in

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφήθηκε χωρίς μακιγιάζ και τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφίζεται με διακριτικό μακιγιάζ και οι followers της τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν. Οι συγκρίσεις με την Κιμ Καρντάσιαν και η αποθέωση της φυσικής της ομορφιάς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024