Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σιμόες : Αξίζαμε την πρόκριση με τη Σέλτικ, απέχουμε λίγο από τους ομίλους

Σιμόες : Αξίζαμε την πρόκριση με τη Σέλτικ, απέχουμε λίγο από τους ομίλους

Ο Αντρέ Σιμόες μίλησε στην πορτογαλική «Record» για την πρόκριση επί της Σέλτικ αλλά και το εμπόδιο της Βίντι ενώ αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα τονίζοντας πως η αποστολή των Πορτογάλων δε θα είναι εύκολη αν και είναι το φαβορί απέναντι στον «Δικέφαλο»

Ο εκ των αρχηγών της ΑΕΚ, Αντρε Σιμόες μίλησε στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στην «Record» τόσο για την πρόκριση επί της Σέλτικ την οποία χαρακτήρισε δίκαιη όσο και για την Βίντι με την οποία θα πρέπει να παραμείνουν προσγειωμένοι όπως τόνισε μιας και τίποτα δεν έχει κριθεί.

Ακόμη ο μέσος της Ένωσης μίλησε και για τον ΠΑΟΚ που κοντράρεται με την Μπενφίκα χρίζοντας τους συμπατριώτες του ως φαβορί για την πρόκριση μιλώντας όμως με καλά λόγια για τους Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-για την ΑΕΚ: «Ήμασταν άτυχοι στην κλήρωση με τη Σέλτικ, γιατί είναι μια ομάδα σαν την Μπενφίκα, με συνεχή παρουσία στην Ευρώπη. Όμως αξίζαμε την πρόκριση. Το 1-1 στη Σκωτία ήταν καθοριστικό και τώρα αντιμετωπίζουμε τη Βίντι στα play offs. Απέχουμε λίγο από τους ομίλους και θα είναι απογοητευτικό αν δεν τα καταφέρουμε, αλλά θα πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι γιατί τίποτα δεν έχει επιτευχθεί ακόμη. Το ίδιο ισχύει και για τον ΠΑΟΚ»

για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην έχει τόσα πολλά ονόματα όπως η Φενερμπαχτσέ, αλλά ως ομάδα, είναι δυνατή. Λειτουργεί καλύτερα συλλογικά. Είμαι χαρούμενος που ο ΠΑΟΚ κατάφερε να αποκλείσει την Σπάρτακ Μόσχας. Είναι ένα καλό σημάδι για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν θα έχει εύκολο έργο η Μπενφίκα, αν και θεωρώ ότι είναι το φαβορί, επειδή γνωρίζει αυτό το επίπεδο των παιχνιδιών του Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως θέλει προσοχή ο ΠΑΟΚ. Έχει ένα στέρεο κορμό, ξέρει τι κάνει στο γήπεδο»

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024