Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Bugatti Divo... ανεβάζει decibel

Η Bugatti Divo… ανεβάζει decibel

H γαλλική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμα teaser του νέου της υπεραυτοκινήτου όπου το ίδιο μπορεί να απουσιάζει εντελώς χωρίς ωστόσο αυτό να είναι απαραιτήτως "κακό".

Η Bugatti συνεχίζει την τμηματική αποκάλυψη στοιχείων για το νέο της υπεραυτοκίνητο το οποίο θα μπορούσε να συνοψιστεί ως μια πιο σκληροπυρηνική έκδοση της Chiron, με βελτιώσεις οι οποίες θα της εξασφαλίσουν μια θέση στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας.

Αυτή την φορά ωστόσο αντί για κάποιο τμήμα του αμαξώματος η μια τεχνολογική λεπτομέρεια της νέας Divo η γαλλική φίρμα επέλεξε να δώσει ένα ηχητικό δείγμα γραφής του «άγνωστου» κινητήρα με τον οποίο εξοπλίζεται το της εκκεντρικό δημιούργημα, δίνοντας παράλληλα μια πρώτη εντύπωση των υποσχόμενων επιδόσεων μέσω του χαοτικά γρήγορα εναλλαγή των στροφών της ασφάλτου.

Πλην του νέου videο, αξίζει υπενθύμισης μια σχετικά πρόσφατη δήλωση του επικεφαλής της φίρμας Stephan Winkelmann η οποία δείχνει να αποτυπώνει με λέξεις αυτό ακριβώς που επιχειρεί να υπογραμμίσει το οπτικό υλικό: «Η ευτυχία δεν βρίσκεται μετά την επόμενη στροφή. Η ευτυχία είναι η στροφή. Η Divo είναι κατασκευασμένη για στροφές».

Αν και επί του παρόντος δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για την ταυτότητα του κινητήρα, το επικρατέστερο σενάριο είναι η αξιοποίηση του W16 ο οποίος στην περίπτωση της Chiron αποδίδει 1.500 ίππους και 1.600 Nm ροπής και που συνεπικουρούμενων των αναβαθμισμένων αεροδυναμικών χαρακτηριστικών αλλά και του χαμηλότερου βάρους της Divo, αναμένεται να της εξασφαλίσει ακόμα υψηλότερες επιδόσεις σε σχέση με την Chiron.

Όπως και να έχει, οι πλήρεις προδιαγραφές του νέου δημιουργήματος της αλσατικής φίρμας αναμένεται να ανακοινωθούν στις 24 Αυγούστου οπότε η Divo αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στο πλαίσιο του The Quail. Σύμφωνα με τις συστάσεις θα κατασκευαστεί σε μόλις 40 μονάδες οι οποίες θα διατεθούν προς 5 εκατομμύρια ευρώ.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024