Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο σημαντικός ρόλος των ακραίων μπακ

Ο σημαντικός ρόλος των ακραίων μπακ

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί το βράδυ της Πέμπτης με την Μπέρνλι στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τους Άγγλους

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί το βράδυ της Πέμπτης με την Μπέρνλι στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τους Άγγλους.

Ο προπονητής των πειραιωτών Πέδρο Μαρτίνς έχει ξεκινήσει από την χθεσινή προπόνηση την ανάλυση του τρόπου παιχνιδιού της Μπέρνλι και με βάση αυτά που έχει δει ο Πορτογάλος, είναι σίγουρο πως οι δύο ακραίοι μπακ του Ολυμπιακού θα έχουν πολλή δουλειά μεθαύριο βράδυ στο Καραϊσκάκη.

Η Μπέρνλι παίζει συνεχώς από τα δύο άκρα και αυτό σημαίνει πως Ελαμπντελαουί και Τσιμίκας θα έχουν σημαντική αποστολή στον αγώνα της Πέμπτης. Κι αυτό γιατί ο προπονητής του Ολυμπιακού περιμένει πολλά από τους δύο αμυντικούς τόσο στο επιθετικό σκέλος του παιχνιδιού όσο και στα αμυντικά τους καθήκοντα. Καταλαβαίνει εύκολα κάποιος ότι οι δύο ακραίοι μπακ των ερυθρόλευκων θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και να έχουν παράλληλα καλές επιστροφές.

Αυτό είναι κάτι που το επισήμανε ο Πορτογάλος τεχνικός σε Τσιμίκα και Ομάρ και αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να περιορίσει τους χώρους στα άκρα, τότε θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα για να περιορίσει τους κινδύνους για την εστία του Γιαννιώτη.

Από την άλλη πλευρά βέβαια θα πρέπει να σταθεί κάποιος και στις βοήθειες που θα πρέπει να προσφέρουν στους δύο ακραίους μπακ τα εξτρέμ του Ολυμπιακού, ο Χριστοδουλόπουλος και ο Ποντένσε.

Κι αυτό είναι επίσης ένα στοιχείο στο οποίο έδωσε ιδιαίτερη έμφαση ο Πορτογάλος τεχνικός, δίνοντας συγκεκριμένες οδηγίες κατά την ανάλυση που έκανε στους παίκτες του, για την επιθετική ανάπτυξη της Μπέρνλι.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024