Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τραμπ: Ανακηρύσσω τους New York Times φορείς ψευδών ειδήσεων

Τραμπ: Ανακηρύσσω τους New York Times φορείς ψευδών ειδήσεων

Αφορμή για την οργή του Τραμπ αποτέλεσε δημοσίευμα της εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο ο δικηγόρος του Λευκού Οίκου, Ντον Μακ Γκαν συνεργάστηκε με τον ειδικό εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ

Σφοδρή επίθεση κατά των New York times εξαπέλυσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Nτόναλντ Τραμπ, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως από σήμερα ανακηρύσσει το έντυπο ως φορέα ψευδών ειδήσεων.

Αφορμή για την οργή του Τραμπ αποτέλεσε δημοσίευμα της εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο ο δικηγόρος του Λευκού Οίκου, Ντον Μακ Γκαν συνεργάστηκε με τον ειδικό εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ που ερευνά την υπόθεση για ενδεχόμενη αθέμιτη συνεργασία του προεκλογικού επιτελείου Τραμπ και Μόσχας.

Όπως αναφέρει ο Τραμπ, οι δύο δημοσιογράφοι που επιμελήθηκαν το εν λόγω ρεπορτάζ γνώριζαν εξ αρχής ότι πρόκειται για ψεύδη και παρόλα αυτά προχώρησαν στην επιμέλεια του.

Χαρακτήρισε, δε, τους Times έντυπο που «καταρρέει» λόγω και της νέας διοίκησης του.

Υπενθυμίζεται πως το Σάββατο ο πρόεδρος των ΗΠΑ κατήγγειλε τη «λογοκρισία» που υφίστανται οι συντηρητικές φωνές στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας λόγο για «διακρίσεις» και χαρακτηρίζοντας «άρρωστη» τη στάση δύο τηλεοπτικών δικτύων.

Μολονότι ο Τραμπ δεν ανέφερε ούτε μία φορά το όνομά του, τα πρωινά μηνύματα που ανήρτησε στο Twitter φαίνεται ότι σχετίζονται με την «επίθεση» που δέχτηκε από τους κορυφαίους παρόχους του διαδικτύου την περασμένη εβδομάδα ο αμερικανός συνωμοσιολόγος, Άλεξ Τζόουνς. Οι πλατφόρμες Facebook και Spotify του απέκλεισαν την πρόσβαση, ενώ και το Twitter έκλεισε την Τρίτη, για μία εβδομάδα, τον λογαριασμό του ακροδεξιού σχολιαστή.

«Οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης κάνουν διακρίσεις σε βάρος των Ρεπουμπλικανών/Συντηρητικών» έγραψε ο Τραμπ, υποσχόμενος ότι η κυβέρνησή του δεν θα το επιτρέψει αυτό, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.

«Φιμώνουν τις απόψεις πολλών προσώπων της Δεξιάς, ενώ ταυτόχρονα δεν κάνουν τίποτα για τους άλλους» συνέχισε, προσθέτοντας, σε δεύτερο μήνυμά του: «Η λογοκρισία είναι κάτι πολύ επικίνδυνο και απολύτως αδύνατον να την ελέγξεις».

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024