Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δεν χαλάει το… γούρι, στη Λισαβόνα ο Σαββίδης

Δεν χαλάει το… γούρι, στη Λισαβόνα ο Σαββίδης

Σήμερα αναμένεται να φτάσει στη Λισαβόνα ο Ιβάν Σαββίδης, διατηρώντας το... γούρι των προηγούμενων γύρων σε Βασιλεία και Μόσχα, προκειμένου να παρακολουθήσει διά ζώσης τις προσπάθειες των παικτών του Ράζβαν Λουτσέσκου στο «Ντα Λουζ»

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται 180 λεπτά μακριά από την είσοδό του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Ιβάν Σαββίδης δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει την ομάδα μόνη της, σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σύγχρονης ιστορίας της.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αναμένεται σήμερα το απόγευμα στη Λισαβόνα, για να δηλώσει με την παρουσία του την αμέριστη στήριξή του στην ομάδα που θα δώσει αύριο τον πρώτο αγώνα με αντίπαλο την Μπενφίκα για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Σαββίδης θα δώσει το παρών στην προπόνηση του Δικεφάλου στο «Ντα Λουζ» για να εμψυχώσει τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του, ενώ αύριο θα πάρει θέση στα επίσημα της πορτογαλικής ομάδας, περιμένοντας να δει ένα ακόμα βήμα προς την παρθενική συμμετοχή του Δικεφάλου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από την πλευρά του, ο μεγαλομέτοχος έχει αφήσει ανοιχτό το πριμ σε περίπτωση πρόκρισης επί της Μπενφίκα, με την ομάδα να έχει «κλειδώσει» ξεχωριστό πριμ για την πρόκριση εις βάρος των Βασιλείας και Σπαρτάκ Μόσχας.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024