Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυγενάκης: Σήμερα ξεκινά η πραγματική έξοδος της ανήθικης κυβέρνησης

Αυγενάκης: Σήμερα ξεκινά η πραγματική έξοδος της ανήθικης κυβέρνησης

«Για ποια έξοδο, λοιπόν, από τα μνημόνια συζητάμε; Tι ακριβώς γιορτάζουμε; Την οπισθοχώρηση της χώρας τα 3 τελευταία χρόνια;» διερωτάται ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας

«Τα προγράμματα διάσωσης τελειώνουν, όχι όμως κι ο πόνος» ανέφερε σε δήλωσή του ο γραμματέας Π.Ε. της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, υπογραμμίζοντας ότι «σήμερα ξεκινά η πραγματική έξοδος της ανήθικης κυβέρνησης».

«Κι αυτό γιατί δεν βγαίνει η χώρα από τα μνημόνια, όπως βγήκαν άλλες χώρες. Και δεν βγαίνει από τα μνημόνια διότι υπάρχουν προψηφισμένα μέτρα, μειώσεις συντάξεων, αφορολόγητου, ένας αυστηρός μηχανισμός εποπτείας που θα μας συνοδεύει για πολλά χρόνια ακόμα, αλλά και δεσμεύσεις για πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% τα οποία δυσκολεύουν πάρα πολύ τις δυνατότητες δημοσιονομικών ελιγμών της χώρας μας» εξηγεί μιλώντας στο ΑΠΕ.

«Για ποια έξοδο, λοιπόν, από τα μνημόνια συζητάμε; Tι ακριβώς γιορτάζουμε; Την οπισθοχώρηση της χώρας τα 3 τελευταία χρόνια; Ότι η κυβέρνηση μας “φόρτωσε” ένα τρίτο και τέταρτο μνημόνιο; Ότι χρεωθήκαμε άλλα 200 δισ. από την αφέλεια Τσίπρα; Το ιστορικό δημοψήφισμα και τη μεγαλύτερη εξαπάτηση του ελληνικού λαού;» διερωτάται ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Αυτό που πραγματικά συμβαίνει σήμερα είναι η ολοκλήρωση ενός κύκλου, αυτού της χειρότερης κυβέρνησης όλων των εποχών! Σήμερα, μετά από αυτό το επικοινωνιακό πανηγύρι, ξεκινά και επίσημα η πραγματική και πολύ καθαρή έξοδος αυτής της ανήθικης κυβέρνησης. Και αυτή θα είναι μη αναστρέψιμη!» καταλήγει.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024