Φτιάξτε μόνη σας σάλτσα πέστο
Τα βήματα της συνταγής είναι απλά και το αποτέλεσμα πεντανόστιμο!
Spotlight
-
Ποιο είναι το χειρότερο χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σας; - Αυτό το τεστ το αποκαλύπτει
-
Αμφισβητεί τον Άρειο Πάγο ο Στίγκας - «Επειδή το είπε είναι θέσφατο;»
-
Πέντε συμβουλές που θα ενισχύσουν την έμφυτη νοημοσύνη του σκύλου σας
-
Πρεμιέρα σήμερα για το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων
Υλικά για 1 φλιτζάνι
2 φλ. φρέσκα φύλλα βασιλικού
2 σκελίδες σκόρδο
1/3 φλ. κουκουνάρια
1/2 φλ. παρμεζάνα
1/4 κ.γ. αλάτι
1/4 κ.γ. πιπέρι
1/2 φλ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Προσθέστε όλα τα υλικά εκτός από το ελαιόλαδο στον επεξεργαστή τροφίμων και ανακατέψτε μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιογενές.
Προσθέστε σιγά σιγά το ελαιόλαδο και ανακατέψτε σε χαμηλή ταχύτητα.
Σερβίρετε το πέστο αμέσως ή φυλάξτε το στο ψυγείο.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις