Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο πολιτικός κόσμος «αποχαιρετά» την Νατάσα Βαρελά

Ο πολιτικός κόσμος «αποχαιρετά» την Νατάσα Βαρελά

«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 33 ετών

Τη θλίψη του εκφράζει ο πολιτικός κόσμος για τον θάνατο της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά, η οποία «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 33 ετών.

Τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους της δημοσιογράφου, που τόσο πρόωρα έφυγε από τη ζωή, εκφράζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με σχετική ανακοίνωσή του.

«H Νέα Δημοκρατία εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους συναδέλφους και τους φίλους της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά για τον τόσο αδόκητο και πρόωρο θάνατο της» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Η Ένωση Κεντρώων εκφράζει την βαθιά της θλίψη για τον πρόωρο θάνατο της Νατάσας Βαρελά και στέλνει συλλυπητήρια στην οικογένεια της και στους οικείους της.

«Για τον πρόωρο χαμό της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά, θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Βαρύς ο κατάλογος των δημοσιογράφων που χάσαμε μέχρι τώρα σε 8 μήνες. «Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή και η δημοσιογράφος Νατάσα Βαρελά . Ένα πολύ καλό ταλέντο στα έντυπα και τηλεοπτικά ΜΜΕ» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter o Τέρενς Κουίκ.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024