Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά

Οι λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού πήγε στην Αγγλία για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Μπέρνλι με την Γουότφορντ για να έχει ξεκάθαρη εικόνα για την αγωνιστική ταυτότητα της αντιπάλου των ερυθρόλευκων

Ο Ολυμπιακός θ’ αντιμετωπίσει το βράδυ της Πέμπτης την Μπέρνλι στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και δεν χωρά αμφιβολία πως η αποστολή των ερυθρόλευκων θα είναι δύσκολη απέναντι σε μια πολύ καλή και «δεμένη» ομάδα.

Αυτό πάντως που έχει μεγάλο ενδιαφέρον και πρέπει να σημειωθεί αφορά τον τρόπο με τον οποίο προετοιμάζει την ομάδα του ο Πέδρο Μαρτίνς για τις δύο «μάχες» με τους Εγγλέζους.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού πήγε στην Αγγλία για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Μπέρνλι με την Γουότφορντ για να έχει ξεκάθαρη εικόνα για την αγωνιστική ταυτότητα της αντιπάλου των ερυθρόλευκων.

Θα ήταν πολύ εύκολο για τον Πορτογάλο κόουτς να έστελνε κάποιον συνεργάτη του να κάνει το ταξίδι της μιας μέρας στην Αγγλία, για να δει την Μπέρνλι κι εν συνεχεία να ενημερώνονταν.

Οι λεπτομέρειες όμως κάνουν την διαφορά και ο προπονητής του Ολυμπιακού αποφάσισε να πάει ο ίδιος στην έδρα της Μπέρνλι. Όχι μόνο για να δει τον αγώνα της προσεχούς αντιπάλου της ομάδας του αλλά για να έχει εικόνα και για το γήπεδο της Μπέρνλι. Την ατμόσφαιρα που θα συναντήσει ο Ολυμπιακός στον επαναληπτικό επί αγγλικού εδάφους.

Ο Μαρτίνς δείχνει αν μη τι άλλο τον επαγγελματισμό του και την σημασία που δίνει στην ανάλυση του αντιπάλου. Ξέρει ότι είναι πολύ μεγάλη υπόθεση να αναλύσει σωστά τον τρόπο παιχνιδιού της αντίπαλης ομάδας στους παίκτες του κι αν κρίνει κάποιος από τα όσα παρουσίασε στους ερυθρόλευκους στα ματς με την Λουκέρνη, κάνει καλά την δουλειά του.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024