Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Επίσημο : Επέστρεψε στον Πανιώνιο ο Μπανανά

Επίσημο : Επέστρεψε στον Πανιώνιο ο Μπανανά

Ο Πανιώνιος επισημοποίησε την απόκτηση του Γιαγιά Μπανανά από τον Ολυμπιακό για την επόμενη σεζόν, επιβεβαιώνοντας το σχετικό ρεπορτάζ του To10.gr

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιαγιά Μπανανά από τον Ολυμπιακό, επιβεβαιώνοντας τις σχετικές πληροφορίες που σας είχε μεταφέρει To10.gr. O Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός εντάσσεται υπό τη μορφή δανεισμού στους Κυανέρυθρους, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Ο 27χρονος φόρεσε τη φανέλα του Πανιωνίου και την περασμένη σεζόν, πραγματοποιώντας 39 εμφανίσεις και πετυχαίνοντας 1 γκολ, ενώ αποτέλεσε σημαντικό στέλεχος στην πορεία των Νεοσμυρνιωτών στην περσινή Superleague, τερματίζοντας στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Προηγουμένως είχε φορέσει τη φανέλα του Πλατανιά, στον οποίο αγωνίστηκε από το 2014 έως το 2017.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την ένταξη του Γιάγια Μπανανά στο έμψυχο δυναμικό της. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, επιστρέφει στην ομάδα μας, στην οποία αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία κατά την περσινή περίοδο. Ο Γιάγια Μπανανά θα αγωνίζεται με την φανέλα με το νούμερο 29».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024