Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και η... Σκάρλετ Γιόχανσον

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και η… Σκάρλετ Γιόχανσον

Ωστόσο, το μεσημέρι του Σαββάτου ο υπουργός με την παρέα του βρέθηκε σε μαγαζί της περιοχής όπου μάλιστα... έκλεψε τα την παράσταση

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πρέβεζα, κάνει τις διακοπές του ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο κ. Τσακαλώτος επισκέπτεται σχεδόν κάθε χρόνο για λίγες ημέρες την Πρέβεζα, καθώς εκεί βρίσκονται και καθώς αρκετοί καλοί του φίλοι, με τις εξόδους του σε μαγαζιά της πόλης να είναι συχνές.

Ωστόσο, το μεσημέρι του Σαββάτου ο υπουργός με την παρέα του βρέθηκε σε μαγαζί της περιοχής όπου μάλιστα… έκλεψε τα την παράσταση.

Αυτό γιατί φορούσε ένα μπλουζάκι, το οποίο μπροστά είχε μια εικόνα, η οποία απεικόνιζε τον ίδιο ως ζευγάρι με τη Σκάρλετ Γιόχανσον!

Μάλιστα σε σχόλια θαμώνων για το χιουμοριστικό t-shirt που φορούσε, ο υπουργός σχολίασε ότι του το έχουν κάνει δώρο φίλοι του στα γενέθλιά του.

Απ’ότι φαίνεται ο ΥΠΟΙΚ είναι οπαδός της αμερικανίδας ηθοποιού, μοντέλου και τραγουδίστριας.

Υπενθυμίζουμε ότι τον περασμένο Μάρτιο σε συζήτηση στην Επιτροπή Οικονομικών στη Βουλή, ο κ. Τσακαλώτος αναφερόμενος στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας είχε πει «όντως ο κ. Μητσοτάκης λέει ότι θα φέρει τα πλεονάσματα 2%. Κι εγώ θέλω να βγω για κοκτέιλ με τη Σκάρλετ Γιόχανσον. Κι εγώ θέλω πολλά στη ζωή. Δεν λέει κάτι αυτό».

Μάλιστα, η Σκάρλετ Γιόχανσον είχε ενημερωθεί από τον δημοσιογράφο Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο για τα λόγια του ΥΠΟΙΚ και έκπληκτη είχε απαντήσει πως δεν πίστευε ποτέ ότι θα γινόταν θέμα στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024