Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών εντοπίστηκε και κατασχέθηκε στην Ήπειρο

Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών εντοπίστηκε και κατασχέθηκε στην Ήπειρο

Στο πλαίσιο δύο ξεχωριστών αστυνομικών επιχειρήσεων, σε Άρτα και Θεσπρωτία

Μεγάλη ποσότητα ινδικής κάνναβης, βάρους 246,7 κιλών, κατασχέθηκε σε δύο ξεχωριστές αστυνομικές επιχειρήσεις στην Ήπειρο.

Σήμερα το πρωί, στην περιοχή Κομποτίου Άρτας, περισσότερα από 102 κιλά ακατέργαστης κάνναβης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν σε αυτοκίνητο με οδηγό 52χρονη, η οποία συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Την υπόθεση χειρίστηκαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, οι οποίοι ύστερα από έρευνες εντόπισαν το πρωί το αυτοκίνητο στο εσωτερικό του οποίου βρήκαν 100 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 102 κιλών και 593 γραμμαρίων. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το αυτοκίνητο που κατασχέθηκε ανήκει σε έναν 29χρονο, ο οποίος αναζητείται. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Στο μεταξύ, χθες στην περιοχή της Νέας Σελεύκειας Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο και ανασφάλιστο αυτοκίνητο που περιείχε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Στο εσωτερικό του οι αστυνομικοί βρήκαν 42 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 144 κιλών και 110 γραμμαρίων. Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, εξακριβώθηκε ότι για το παραπάνω όχημα είχε δηλωθεί κλοπή στις 13 Ιουλίου, στο Τμήμα Ασφάλειας Κορδελιού – Ευόσμου.

Η ποσότητα ναρκωτικών και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν, ενώ η προανάκριση και οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων που σχετίζονται με την υπόθεση.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024