Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απόλυτα ικανοποιημένος ο Μαρτίνς

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την Παρασκευή δύο πολύ σημαντικές μεταγραφές εντάσσοντας στο ρόστερ του τον Γκιγιέρμε και τον Χασάν «κλείνοντας» δύο σημαντικά μεταγραφικά θέματα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την Παρασκευή δύο πολύ σημαντικές μεταγραφές εντάσσοντας στο ρόστερ του τον Γκιγιέρμε και τον Χασάν «κλείνοντας» δύο σημαντικά μεταγραφικά θέματα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι ερυθρόλευκοι ενίσχυσαν σε μεγάλο βαθμό τόσο στον άξονα της μεσαίας γραμμής όσο και στην κορυφή της επίθεσης, υλοποιώντας δύο μεταγραφικές επιθυμίες του προπονητή τους. Ο Πέδρο Μαρτίνς επέμεινε για την απόκτηση των δύο παικτών, γνωρίζοντας καλά τις ανάγκες της ομάδας τους και τι είναι σε θέση να προσφέρουν οι δυο παίκτες.

Αυτό μάλιστα που πρέπει να σημειωθεί είναι η ικανοποίηση του Πορτογάλου τεχνικού τόσο στο άκουσμα της ολοκλήρωσης των δύο μεταγραφών όσο και στην μορφή που έχει πλέον το ρόστερ του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν.

Ο Μαρτίνς δεν κρύβει μιλώντας στους συνεργάτες του πως οι δύο τελευταίες μεταγραφές, του δίνουν την δυνατότητα να εφαρμόσει το πλάνο του με ακρίβεια και προσήλωση στο αρχικό σχέδιο. Και είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος ο Μαρτίνς γνωρίζοντας ότι έχει στα χέρια του ένα ρόστερ που μπορεί να παρουσιάσει μια νέα ποδοσφαιρική «ταυτότητα» για την ομάδα του λιμανιού.

Ο έμπειρος τεχνικός των ερυθρόλευκων θεωρεί πως η απόκτηση των Γκιγιέρμε και Χασάν θα παίξει σημαντικό ρόλο στην περαιτέρω βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας του Ολυμπιακού. Ειδικά σε ότι αφορά τον Γκιγιέρμε, ο Μαρτίνς εκτιμά πως ο Βραζιλιάνος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα ομάδα που «χτίζει» ο Πορτογάλος προπονητής.

Ο 48χρονος κόουτς των πειραιωτών περιμένει πολλά μάλιστα από τον Βραζιλιάνο μεσοαμυντικό, όχι μόνο στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού αλλά και στην δημιουργία. Κι αυτό είναι κάτι που θα βοηθήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τους ερυθρόλευκους.

Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο Γκιγιέρμε και ο Χασάν θα είναι στην διάθεση του προπονητή τους για το πρώτο ματς με την Μπέρνλι στο Καραϊσκάκη και ο Γκιγιέρμε θέτει υποψηφιότητα και για την αρχική εντεκάδα του Ολυμπιακού.

Sports in

Ολυμπιακός: Οι 11 του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τον Άρη (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024