Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι νέες φανέλες του Παναθηναϊκού

Οι νέες φανέλες του Παναθηναϊκού

Το «τριφύλλι» παρουσίασε τις εμφανίσεις του για την αγωνιστική περίοδο 2018-19. Πράσινη, μοβ και λευκή

Λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός παρουσίασε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του κι όχι με κάποια εκδήλωση, απόδειξη της συνολικής απάθειας που επικρατεί στον σύλλογο, τις εμφανίσεις του για την αγωνιστική περίοδο 2018-19. Την πράσινη εμφάνιση, μάλιστα, αναμένεται να φορέσουν οι παίκτες και στο φιλικό με τον Λεβαδειακό.

Για δεύτερη χρονιά το «τριφύλλι» συνεργάζεται με την κορυφαία εταιρία αθλητικής ένδυσης NIKE και το αποτέλεσμα. Πριν τις φορέσουν για τα παιχνίδια, οι αρχηγοί του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουρμπέλης, Χρήστος Δώνης, Άντονι Μουνιέ και ο τερματοφύλακας Σωκράτης Διούδης έκαναν την πρόβα για τις ανάγκες της φωτογράφησης.

Αναλυτικά τα στοιχεία κάθε φανέλας:

ΠΡΑΣΙΝΗ

Πρόκειται για επιλογή από τη γκάμα των Elite Club της NIKE, όπως είναι η Μπαρτσελόνα, η Μάντσεστερ Σίτι, η Παρί Σεν Ζερμέν. Διαθέτει τεχνικά χαρακτηριστικά Nike dri fit που σκοπό έχουν να κάνουν πιο εύκολη τη ζωή των ποδοσφαιριστών. Ο σχεδιασμός της πράσινης φανέλας φέτος παραπέμπει σε πιο κλασικές μορφές. Στο λαιμό υπάρχει άνεση με κλείσιμο χωρίς κουμπί ενώ στο μανίκι η μορφή είναι ενιαία χωρίς ραφές στον ώμο ώστε να δίνει ευχέρεια στην κίνηση.

Η τιμή πώλησης είναι στα 54,90 ευρώ.

ΛΕΥΚΗ ΜΕ ΧΡΥΣΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κι επετειακή μια και η επιλογή της έγινε προκειμένου να γιορταστούν τα 110 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου. Έτσι πέραν του λευκού που κυριαρχεί, υπάρχει πρόσθετη χρυσή λωρίδα στους ώμους και στο τελείωμα των μανικιών και ασφαλώς το πράσινο Τριφύλλι. Εμφάνιση που παραπέμπει στο επετειακό σήμα των 110 ετών του Παναθηναϊκού.

Η τιμή πώλησης είναι στα 39,90 ευρώ.

ΜΩΒ ΜΕ ΛΕΥΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Άλλη μια φανέλα τεχνολογίας dri fit με χαρακτηριστική λαιμόκοψη V. Διαθέτει contrast στους ώμους και στα τελειώματα στο μανίκι, όπου προστίθεται η λευκή λωρίδα και βέβαια το πράσινο Τριφύλλι.

Η τιμή πώλησης είναι στα 44,90 ευρώ.

Οι νέες φανέλες του Παναθηναϊκού τίθενται στη διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού από σήμερα ηλεκτρονικά μέσω του eshop κι από αύριο τόσο στην κεντρική μπουτίκ (Τσόχα 43, Αμπελόκηποι) όσο και στο Μοναστηράκι (Πανδρόσου 47).

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024