Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκησε την Μπασακσεχίρ η Μπέρνλι στην παράταση

Νίκησε την Μπασακσεχίρ η Μπέρνλι στην παράταση

Με γκολ στην παράταση του Τζακ Κορκ η Μπέρνλι επικράτησε της Μπασακσεχίρ και πήρε την πρόκριση στα play offs της διοργάνωσης όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό!

Η Μπέρνλι άντεξε στην Τουρκία απέναντι σε μία Μπασακσεχίρ που έχανε την μία ευκαιρία μετά την άλλη. Άντεξε άλλα 90 λεπτά στην Αγγλία, με τον Τζο Χαρτ να κρατά αλώβητη την εστία του, οδήγησε την αναμέτρηση στην παράταση κι εκεί, με γκολ του Τζακ Κορκ πήρε τη νίκη και την πολυπόθητη πρόκριση στα play offs του Europa League, όπου θα κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό για ένα εισιτήριο στους ομίλους της διοργάνωσης!

Το όπλο της είναι η άμυνα. Πέρυσι στην Premier League μέτρησε συνολικά 14 νίκες, 12 ισοπαλίες, 12 ήττες . Σκόραρε μόλις 36 γκολ και δέχθηκε 39. Κόντρα σε μια Μπασακσεχίρ που ήταν άκρως απειλητική και στα δύο ματς, οι Άγγλοι έκαναν αυτό που ξέρουν καλύτερα. Αμύνθηκαν. Βρήκαν και το γκολ στην παράταση και κάπως έτσι η εξίσωση λύθηκε.

Πιο αναλυτικά, οι γηπεδούχοι ήταν οι πρώτοι που απείλησαν στο 15′ με τον Μπάρντσλι να κερδίζει την μπάλα στο ύψος του πέναλτι, να κάνει και την κεφαλιά και την άμυνα της Μπασακσεχίρ να απομακρύνει. Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, ο Φράι επιχείρησε ένα έξοχο σουτ από το όριο της περιοχής αλλά ο Χαρτ έκανε μια έξοχη απόκρουση και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του. Η κανονική διάρκεια του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες (0-0) κι έτσι μοιραία το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

Εκεί, ο Τζεφ Χέντρικ παρότι ήταν σε καλή θέση εντός περιοχής, έδωσε στον νεοεισελθόντα (μπήκε στο 82′) στον αγώνα Τζακ Κορκ ο οποίος με ψυχραιμία έκανε το 1-0 για την Μπέρνλι. Το σκορ δεν άλλαξε ως το τελευταίο σφύριγμα και οι Άγγλοι πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στις 23 Αυγούστου το πρώτο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης», μία εβδομάδα αργότερα (30/8) η ρεβάνς στο Νησί.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
Μπέρνλι: Χαρτ, Μπάρντσλι, Γκίμπσον, Λονγκ, Τέιλορ, Γουόρντ, Γουέστγουντ (82’ Γουντ), Χέντρικ, Λένον (58’ Γκούντμουντσον), Βόουκς (82’ Κορκ), Μπαρνς

Μπασακσεχίρ: Γκουνόκ, Καϊσαρά, Επουρεάνου, Ντα Κόστα, Κλισί, Τεκντεμίρ (92’ Ινλέρ), Καβετσί (108’ Γιόιτς), Εμρέ, Βίσκα, Φράι (102’ Ναπολεόνι), Μπάιτς (66’ Αντεμπαγιόρ)

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024