Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ : Θα αναλάβουν έστω την... πολιτική ευθύνη για τον Ρουβίκωνα;

ΝΔ : Θα αναλάβουν έστω την… πολιτική ευθύνη για τον Ρουβίκωνα;

Επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία καλεί «να αναλάβει έστω την… πολιτική ευθύνη» εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την εισβολή των μελών της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας» στην πρεσβεία της Αυστρίας

«Ο Ρουβίκωνας συνεχίζει να μπαινοβγαίνει ανενόχλητος μέσα στις πρεσβείες, αναβαθμίζοντας μάλιστα τη δράση του, καθώς μπουκάρει πλέον και στα κτήρια» σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την εισβολή μελών της αναρχικής ομάδας στην πρεσβεία της Αυστρίας.

«Γνωρίζουμε ότι είναι μάλλον υπερβολή να ζητάμε απαντήσεις από την κυβέρνηση, αλλά ειλικρινώς αναρωτιόμαστε αν σκοπεύει επιτέλους να κάνει κάτι ή αν θα αναλάβει έστω την… πολιτική ευθύνη» καταλήγει η Πειραιώς σε ανακοίνωσή της.

Με ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, τα μέλη του «Ρουβίκωνα» αναφέρουν ότι η ενέργειά τους έγινε ως αντίδραση στην έγκριση από την αυστριακή Βουλή νόμου για τη θέσπιση δωδεκάωρου ημερήσιας εργασίας.

Βίντεο που αναρτήθηκε δείχνει καρέ – καρέ μέλη της αναρχικής συλλογικότητας να εισβάλουν στο κτήριο της πρεσβείας, να πετούν φυλλάδια και στη συνέχεια να αποχωρούν.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024