Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θείος Κούκλατζη: Ζούμε ευτυχισμένες στιγμές

Θείος Κούκλατζη: Ζούμε ευτυχισμένες στιγμές

«Θέλουμε πραγματικά να ευχαριστήσουμε τον κόσμο»

«Ζούμε ευτυχισμένες στιγμές και ευχόμαστε το ίδιο σε όλο τον κόσμο. Τέτοιες ώρες δεν μιλάς για λεπτομέρειες, απλώς εκφράζεις τη συγκίνηση, τη χαρά και τα δάκρυά σου», δήλωσε για την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο FM 104,9″, ο θείος του Δημήτρη Κούκλατζη, Χρήστος Κούκλατζης.

Ο θείος του Έλληνα στρατιωτικού, που παρέμεινε κρατούμενος μαζί με τον Άγγελο Μητρετώδη για 167 ημέρες στις φυλακές της Ανδριανούπολης, αναφέρθηκε στο δύσκολο διάστημα που προηγήθηκε και τις στιγμές αγωνίας που έζησε η οικογένειά του. «Για τους γονείς του ήταν πάρα πολύ δύσκολες οι ημέρες που πέρασαν. Περισσότερο τους ανησυχούσε το άγνωστο, που δεν ήξεραν πότε θα λήξει αυτή η ιστορία και έληξε κάπως απρόσμενα. Εμείς το αποδίδουμε στην Παναγία, την ευχαριστούμε και την παρακαλούμε να σκεπάσει και να παρηγορήσει όλους όσοι υποφέρουν με οποιοδήποτε τρόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Κούκλατζης.

Επισήμανε δε πως σημασία έχει πλέον το γεγονός ότι επέστρεψαν οι δύο αξιωματικοί στις οικογένειές τους και ότι «ο Δημήτρης απέκτησε και άλλο ανιψάκι και τώρα είναι όλη η οικογένεια μαζί στη Θεσσαλονίκη και περνάνε μια περίοδο πολύ καλή. Επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά και χτες με τον αδελφό μου. Τέτοιες ώρες δεν μιλάς για λεπτομέρειες, απλά μεταφέρεις και εκφράζεις τη συγκίνηση, τη χαρά και τα δάκρυά σου. Απλώς τους συμβουλεύεις να χαλαρώσουν και να ξεχάσουν, όσο μπορούν, τα προηγούμενα και να απολαύσουν αυτές τις στιγμές».

Σχολιάζοντας τη στήριξη που δέχτηκε η οικογένεια από όλο τον κόσμο, τους μήνες που παρέμειναν οι δυο στρατιωτικοί στις φυλακές της Τουρκίας, είπε: «Θέλουμε πραγματικά να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Η συμπαράσταση του κόσμου ήταν κάτι απερίγραπτο, που διαπιστώσαμε με πολλούς τρόπους και κατά τη διάρκεια των δύσκολων ημερών και τώρα που επέστρεψαν τα παιδιά».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024