Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η φωτογραφία Ψινάκη από το καμένο Μάτι - Τι ζητά από τους πολίτες

Η φωτογραφία Ψινάκη από το καμένο Μάτι – Τι ζητά από τους πολίτες

O δήμαρχος Μαραθώνα, με ανάρτησή του στο Instagram, κάνει λόγο για τον «πιο δύσκολο, πιο απαιτητικό αλλά και πιο ελπιδοφόρο μαραθώνιο» που έχει ξεκινήσει

Λίγες εβδομάδες μετά την εθνική τραγωδία στο Μάτι και με το δημοτικό δημοτικό συμβούλιο του δήμου και κατοίκους της περιοχής να έχουν ζητήσει τη παραίτησή του, ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, επανέρχεται μέσω… Instagram.

Με φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό, η οποία απεικονίζει την καμένη περιοχή από ψηλά, ζητά από τους πολίτες να συμβάλλουν «στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την επούλωση των πληγών, την αποκατάσταση των χαμένων περιουσιών, την ανοικοδόμηση και την ανάπλαση του περιβάλλοντος».

Μάλιστα, ο κ. Ψινάκης στην ανάρτησή του κάνει λόγο για τον πιο «δύσκολο, πιο απαιτητικό αλλά και πιο ελπιδοφόρο μαραθώνιο» που έχει ξεκινήσει.

View this post on Instagram

Φίλοι μου έχει ξεκινήσει ο πιο δύσκολος, ο πιο απαιτητικός αλλά και ο πιο ελπιδοφόρος Μαραθώνιος. Έχω ενημερωθεί από τον ΥΠΕΣ κο. Σκουρλέτη πως λόγω της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης στην οποία βρίσκεται ο δήμος Μαραθώνα, οποιοσδήποτε δημόσιος ή δημοτικός υπάλληλος, απ’όλη την Ελλάδα, μπορεί να διατεθεί και να προσφέρει τις υπηρεσίες του από 3 έως 6 μήνες στον δήμο, συμβάλλοντας στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την επούλωση των πληγών, την αποκατάσταση των χαμένων περιουσιών & την ανοικοδόμηση και την ανάπλαση του περιβάλλοντος. Για όλους εσάς που έχετε την δυνατότητα και μπορείτε να ανταποκριθείτε σας είμαι ευγνώμων!

A post shared by Ηλίας Ψινάκης (@iliaspsinakis) on

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024