Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι δέκα πιο ακριβοπληρωμένες σταρ του Χόλιγουντ

Οι δέκα πιο ακριβοπληρωμένες σταρ του Χόλιγουντ

Σύμφωνα με τη λίστα του Forbes

Το περιοδικό Forbes δημοσίευσε και φέτος τη λίστα με τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, με το σύνολο των απολαβών των δέκα πρώτων κυριών της λίστας να φτάνει τα 186 εκατ. δολάρια.

Με κέρδη 40,5 εκατ. δολάρια η Σκάρλετ Γιόχανσον είναι η πρώτη στη λίστα. Σε σχέση με το 2017 τα κέρδη της έχουν τετραπλασιαστεί, με τον ρόλο της ως Μαύρη Χήρα στην ταινία «Εκδικητές» (Avengers) της Marvel να έχει τη μεγαλύτερη συνεισφορά στο εισόδημά της. Η σταρ θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη το 2019 για το τέταρτο επεισόδιο της σειράς σουπερ ηρώων.

Δεύτερη στη σειρά έρχεται η Αντζελίνα Τζολί με κέρδη 28 εκατ. δολαρίων, χάρη στην αμοιβή της για τη ταινία “Maleficent 2”.

Ακολουθεί η Τζένιφερ Άνιστον με 19,5 εκατ. δολαρια, ποσό που οφείλεται κυρίως σε έσοδα από διαφημιστικές συμφωνίες, με τις εταιρείες Emirates, Smartwater και Aveeno. Το εισόδημά της ηθοποιού της αναμένεται να εκτοξευτεί την επόμενη χρονιά. Η συμμετοχή της στην επερχόμενη σειρά της Apple μαζί με τη Ρις Γουίδερσπουν,  προβλέπεται να τους εξασφαλίσει το ποσό των 1,25 εκατ. δολαρίων ανά επεισόδιο.

Η Τζένιφερ Λόρενς είναι η τέταρτη στη σειρά με κέρδη 18 εκατ. δολαρίων. αν και οι πιο πρόσφατες ταινίες της “Mother!” και “Red Sparrow” δεν ήταν ιδιαίτερα προσοδοφόρες, η διάσημη ηθοποιός απαιτεί μεγάλες αμοιβές για τις εμφανίσεις της στις ταινίες “Χ-Men” αλλά και για το συμβόλαιό της με τον οίκο Dior.

Η ταινία της Ρίς Γουίδερσπουν  «A Wrinkle in Time» δεν φάνηκε να είναι ιδιαίτερα αποδοτική. Ωστόσο το ποσό του 1ετα.δολαρίων για τη συμμετοχή της στη σειρά  “Big Little Lies” φαίνεται να την καθιστά Πέμπτη στη σειρά με τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς του Χόλυγουντ αφού οι συνολικές αποδοχές της ηθοποιού αγγίζουν τα 16,5εκατ.δολάρια.

Τις υπόλοιπες θέσεις της πρώτης δεκάδας καταλαμβάνουν η Mila Kunis με 16 εκατ. δολάρια, η Julia Roberts με 13 εκατ. δολάρια, η Cate Blanchett με 12,5 εκατ. δολάρια, η Melissa McCarthy με 12 εκατ. δολάρια και η Gal Gadot με 10 εκατ. δολάρια.

Απούσες από τη φετινή λίστα του Forbes είναι οι Σημαντικά Ειμυ Άνταμς, η ‘Εμμα Γουότσον, η Σαρλιζ Θερόνκαι και η Έμα Στόουν, που φέτος δεν κατάφεραν να κερδίσουν πάνω από 10 εκατ.δολάρια, φεύγοντας έτσι από την κατάταξη.

Οι εκτιμήσεις των κερδών βασίζονται στα στοιχεία των Nielsen, ComScore, Box Office Mojo και IMDB, καθώς και σε συνεντεύξεις με τους εμπλεκόμενους φορείς της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Το εξεταζόμενο χρονικό διάστημα ξεκινά από τον Ιούνιο του 2017 μέχρι τον Ιούνιο του 2018.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024