Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Subaru WRX STI: Υβριδικές επιδόσεις

Subaru WRX STI: Υβριδικές επιδόσεις

Η κορυφαία έκδοση του νέου WRX αναμένεται να υιοθετήσει έναν νέο boxer κινητήρα 2,0 λίτρων επικουρούμενο από ηλεκτρικό μοτέρ το οποίο υπόσχεται να εκτοξεύσει τις επιδόσεις του αθλητικού τετράθυρου μοντέλου με τα διακριτικά STI.

Εικόνα: AUTOMEDIA

Τον Οκτώβριο του 2017 η Subaru αποκάλυψε στην έκθεση του Τόκυο ένα ελκυστικό concept car με την ονομασία Viziv Performance θέλοντας να προεικονίσει τη νέα γενιά του WRX η οποία αναμένεται περί το 2020 και νομοτελειακά αναμένεται να συμπεριλάβει στις τάξεις της την εγνωσμένων επιδόσεων έκδοση με τα διακριτικά STI.

Πλην του σχεδιαστικού ύφους βάσει του Viziv Performance που αναμένεται να υιοθετήσει η κορυφαία έκδοση του τετράθυρου μοντέλου της Subaru, αναδεικνύοντας τον σπορ χαρακτήρα της με ένα υπερτονισμένο και αιχμηρό bodykit, τα σημαντικότερα νέα αναμένεται να προέλθουν από την αθέατη πλευρά του.

Εκεί σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες που έχει δώσει στη δημοσιότητα η Subaru θα βρεθεί ένας μικρότερου κυβισμού δίλιτρος κινητήρας ο οποίος θα επικουρείται από υβριδική τεχνολογία, προσφέροντας ισχύ που θα ξεπεράσει τους 310 ίππους της αντίστοιχης «σημερινής» έκδοσης.

Παρά την εισαγωγή υβριδικής τεχνολογίας στην εξίσωση του WRX STI, το ιαπωνικό μοντέλο επιδόσεων θα εξακολουθήσει να προσφέρεται με μηχανικό κιβώτιο ενώ την εικόνα θα συμπληρώσει η τετρακίνηση που είναι ταυτόσημη με το μοντέλο.

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024