Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δικαίωση και του Ολυμπιακού και του Λάζαρου!

Δικαίωση και του Ολυμπιακού και του Λάζαρου!

Ο τρόπος με τον οποίο ξεκίνησε η σεζόν για τον έμπειρο ακραίο επιθετικό είναι εντυπωσιακός

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού και στην ρεβάνς με την Λουκέρνη, καθώς ο Έλληνας εξτρέμ πέτυχε δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του απέναντι στους Ελβετούς.

Ο διεθνής άσος των πειραιωτών είχε σκοράρει δύο φορές και στο πρώτο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως «καθάρισε» την πρόκριση για λογαριασμό των ερυθρόλευκων. Ο τρόπος με τον οποίο ξεκίνησε η σεζόν για τον έμπειρο ακραίο επιθετικό είναι εντυπωσιακός.

Ο Λάζαρος δείχνει με τις πρώτες του εμφανίσεις στα ερυθρόλευκα ότι μπορεί να εξελιχθεί σε ηγετική φυσιογνωμία του νέου Ολυμπιακού και ο ίδιος είναι αποφασισμένος να κάνει την διαφορά.

Οι ιθύνοντες της πειραϊκής ομάδας μπορούν να αισθάνονται δικαιωμένοι για την απόφαση τους να προχωρήσουν στην απόκτηση του Χριστοδουλόπουλου, βλέποντας τον διεθνή άσο να έχει πρωταγωνιστικό ρόλος στο ξεκίνημα της σεζόν.

Είναι όμως σίγουρο πως και ο Λάζαρος αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένος με την επιλογή του να φύγει από την ΑΕΚ για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Ο Χριστοδουλόπουλος δείχνει εκστασιασμένος φορώντας την φανέλα των ερυθρόλευκων κι αυτό είναι κάτι παραπάνω από ευδιάκριτο στους πανηγυρισμούς του διεθνούς άσου.

Ο Λάζαρος έχει δουλέψει πολύ το καλοκαίρι. Έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να είναι σε καλό επίπεδο κι αυτό φαίνεται από τις εμφανίσεις του. Ο ίδιος θεωρεί πως μπορεί ν’ αποδώσει ακόμα καλύτερα στην συνέχεια και αυτό είναι ένα μεγάλο «στοίχημα» για τον ποδοσφαιριστή.

Κι όσο για εκείνους που έλεγαν ότι ο Χριστοδουλόπουλος δεν θα μπορέσει να κάνει την διαφορά στον Ολυμπιακό, μάλλον θα πρέπει ν’ αναθεωρήσουν τις απόψεις τους. Οι παίκτες «απαντούν» στο γήπεδο και ο Λάζαρος είναι στα πάνω του, όπως και ο κόσμος της ομάδας του λιμανιού.

Γιατί ένα είναι σίγουρο. Οι οπαδοί των πειραιωτών έχουν ήδη ξεχωριστό «δέσιμο» με τον διεθνή άσο και τούτο φάνηκε από το πρώτο κιόλας ματς στο Καραϊσκάκη. Φάνηκε και χθες στην Ελβετία από τους φίλους των ερυθρόλευκων που ήταν στο γήπεδο. Θα φανεί και στο επόμενο ματς στον Πειραιά.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024