Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έρχεται στην Αθήνα ο Γκιγιέρμε και υπογράφει

Έρχεται στην Αθήνα ο Γκιγιέρμε και υπογράφει

Ο Βραζιλιάνος μεσοαμυντικός θα είναι μέχρι το απόγευμα στην χώρα μας για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του στον Ολυμπιακό. Απομένουν πλέον μόνο οι ανακοινώσεις για την επισημοποίηση της μεταγραφής

Ο Γκιγιέρμε είναι από χθες το μεσημέρι με τις βαλίτσες στο χέρι, έτοιμος για να κάνει ταξίδι στην Αθήνα με στόχο φυσικά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό. Τα πάντα μεταξύ ερυθρόλευκων και Λα Κορούνια είναι συμφωνημένα και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 27χρονος μεσοαμυντικός θα ταξιδέψει σήμερα για την Ελλάδα.

Πάντα με βάση τα όσα κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες, ο Βραζιλιάνος άσος θα είναι μέχρι το απόγευμα στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία βέβαια να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ομάδα του λιμανιού.

Ο Γκιγιέρμε δεν έκρυβε από χθες την ανυπομονησία του για το ταξίδι στην Ελλάδα, που θα τον κάνει μέλος του Ολυμπιακού, κάνοντας like στα social media των ερυθρόλευκων. Ο λατινοαμερικάνος μέσος άλλωστε πίεσε πολύ την διοίκηση της Λα Κορούνια για να γίνει η μεταγραφή του στους πειραιώτες φανερώνοντας την επιθυμία του να παίξει στην ομάδα του Πειραιά.

Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί πως η στάση που κράτησε ο παίκτης στην διάρκεια των διαπραγματεύσεων του Ολυμπιακού με τη Ντεπορτίβο, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος έρχεται λοιπόν σήμερα στην χώρα μας και ο Ολυμπιακός κλείνει ένα σημαντικό μεταγραφικό μέτωπο, με την απόκτηση του Γκιγιέρμε.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024