Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι Ninos du Brasil στα πανοραμικά σκαλιά του Νιάρχος

Οι Ninos du Brasil στα πανοραμικά σκαλιά του Νιάρχος

Την Κυριακή 26 Αυγούστου

Την Κυριακή 26 Αυγούστου στις 21:00 το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) σας προσκαλεί να ζήσετε μια διαφορετική μουσική εμπειρία. Οι Ninos du Brasil, εκπρόσωποι της ανεξάρτητης μουσικής σκηνής, θα κάνουν μια από τις σπάνιες ζωντανές εμφανίσεις τους στα Πανοραμικά Σκαλιά του ΚΠΙΣΝ.

Οι Ninos Du Brasil είναι ένα συγκρότημα – μυστήριο, μιας που ελάχιστα πράγματα είναι γνωστά για το παρελθόν και τις ρίζες τους. Από την αρχή της καριέρας τους έχουν κηρύξει πόλεμο στην ποπ μουσική. Αναμειγνύουν ιδιαίτερους και γεμάτους ένταση  ήχους, με θορύβους, ηλεκτρονική μουσική, ρυθμούς batucada και samba, old school techno, πολυπληθείς χορωδίες και καρναβαλικές παρελάσεις.

Είτε τους δείτε σε κάποια πανκ κατάληψη στο Βέλγιο, είτε στη Μπιενάλε Αρχιτεκτονικής στη Βενετία, ένα είναι σίγουρο: καταφέρνουν να συσπειρώσουν ανόμοια κοινά σε τρελά φεστιβαλικά πάρτι με χορό μέχρι εξάντλησης.  Οι ζωντανές εμφανίσεις τους χαρακτηρίζονται ως θρυλικές και όσοι είχαν την τύχη να τις παρακολουθήσουν μιλούν για μια απόκοσμη εμπειρία.

Μη χάσετε, λοιπόν, την ευκαιρία να ζήσετε κι εσείς από κοντά αυτήν την ξεχωριστή μουσική βραδιά που θα θυμάστε για καιρό!

Η συναυλία των Ninos du Brasil εντάσσεται στο πλαίσιο ενός μουσικού αφιερώματος του ΚΠΙΣΝ στους ήχους της Βραζιλίας. Όπως εξάλλου το σύνολο του προγραμματισμού του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η εκδήλωση πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024