Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο όριο Μάτος και Ελ Καντουρί

Στο όριο Μάτος και Ελ Καντουρί

Οι Λέο Μάτος και Ομάρ Ελ Καντουρί έφτασαν τις δύο κίτρινες κάρτες, μ' αυτές που αντίκρισαν χθες και πλέον κινδυνεύουν, αν αντικρίσουν στην πρώτη αναμέτρηση με τη Μπενφίκα κίτρινη, να χάσουν τον επαναληπτικό της Τούμπας

Δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ οι Λέο Μάτος και Ελ Καντουρί βρίσκονται στο όριο καρτών, καθώς μετά την αναμέτρηση με τη Σπαρτάκ Μόσχας συμπλήρωσαν αμφότεροι από δύο κίτρινες κάρτες.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός με το χαζό φάουλ που έκανε πάνω στον Πρόμες και ο Μαροκινός, αν αντικρίσουν ακόμη μια κάρτα στο ματς της Τρίτης (21/8) στη Λισαβόνα με την Μπενφίκα, τότε θα αναγκαστούν να χάσουν τον επαναληπτικό, που θα διεξαχθεί στην Τούμπα την Τετάρτη (29/8). Αυτό λέει ο κανονισμός της UEFA, «εφόσον κάποιος ποδοσφαιριστής συμπληρώσει τρεις κίτρινες κάρτες στην φάση των προκριματικών της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, τότε του επιβάλλεται αυτόματα τιμωρία μιας αγωνιστικής».

Η απουσία του Μάτος θα είναι ένα πλήγμα για την αμυντική γραμμή του Δικεφάλου καθώς είναι ο ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα μαζί μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Να παίξει άμυνα και να μαρκάρει, μέχρι να βγει στην επίθεση και να σκοράρει. Το πω θα το χειριστή το θέμα ο Λουτσέσκου θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Πάντως από αύριο που θα επιστρέψουν οι Ασπρόμαυροι στις προπονήσεις θα ξεκινήσουν τα μαθήματα καλής συμπεριφοράς.

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024