Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μάτος: Δίκαιη η πρόκριση του ΠΑΟΚ

Μάτος: Δίκαιη η πρόκριση του ΠΑΟΚ

Είμαστε μία ομάδα που πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, ανέφερε ο Λέο Μάτος

Για τη δίκαια, όπως τη χαρακτήρισε, πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Σπαρτάκ Μόσχας, για τα πλέι οφ του Champions League, μίλησε, μετά τη ρεβάνς του «Δικεφάλου» με τη ρωσική ομάδα, για τον γ’ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, που έληξε με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0, ο Λέο Μάτος.

«Σημασία έχει να κάνεις αυτό που πρέπει και να πάρεις την πρόκριση και εμείς στο δεύτερο παιχνίδι με τη Σπαρτάκ κάναμε αυτό. Είμαι δυσαρεστημένος που δεν σκόραρε ο Πρίγιοβιτς. Είμαστε μία ομάδα που πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Έχουμε πολύ ποιοτικούς παίκτες και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο, όπως και στα φετινά μας παιχνίδια μέχρι στιγμής. Απόψε μας βοήθησε η κόκκινη κάρτα του Λουίζ Αντριάνο για το χτύπημα στον Κρέσπο. Ετσι και αλλιώς, όμως, ήμασταν πολύ καλοί. Δίκαια πήραμε την πρόκριση», ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου.

Πρόσθεσε ο αμυντικός του «Δικεφάλου» λέγοντας: «Παίξαμε σε ένα φανταστικό γήπεδο, σε μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Μας αρέσει να παίζουμε σε τέτοια γήπεδα».

«Καταθέσαμε την ψυχή μας από το πρώτο λεπτό. Δεν σκοράραμε, αλλά ήμασταν τον αφεντικό στο παιχνίδι. Η Σπαρτάκ δε μας απείλησε, αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει γκολ. Το μόνο που μετρά είναι ότι πήραμε την πρόκριση», δήλωσε, με τη σειρά του, για την επιτυχία του ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Λημνιός.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024