Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Livescore : Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης (2-4 Παράταση)

Livescore : Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης (2-4 Παράταση)

Η Εσθονία και το Ταλίν υποδέχονται το UEFA Super Cup

Τη διοργάνωση του UEFA Super Cup που θα στέψει τον υπερκυπελλούχο Ευρώπης φιλοξενεί η Εσθονία.

Μετά την κατάκτηση του Champions League και το three peat η Ρεάλ βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο, καθώς το μεγαλύτερο αστέρι της, Κριστιάνο Ρονάλντο αποχώρησε για την Ιταλία και τη Γιούβε. Ακόμα στον πάγκο δεν βρίσκεται πλέον ο «μαέστρος» του θριάμβου των τελευταίων ετών Ζινεντίν Ζιντά, αλλά ο φιλόδοξος Τζουλέν Λοπετέγκι.

Ο επί μια τριετία τεχνικός της εθνικής Ισπανίας θα προσπαθήσει να «χτίσει» τη νέα ομάδα της βασίλισσας γύρω από τους Γκάρεθ Μπέιλ και Ίσκο. Αν και η εικόνα των «μερένχες» στα φιλικά δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, η διατήρηση του κορμού των τελευταίων ετών καθώς και η άφιξη του κορυφαίου Τιμπό Κουρτουά κάτω από τα δοκάρια δίνουν τον τίτλο του φαβορί στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Κοιτάει στα ίσα η Ατλέτικο

Μετά από μια μικρή περίοδο «ξηρασίας» και δύο χαμένους τελικούς η «Ατλέτι» κατάφερε να κερδίσει ένα τρόπαιο με τον ηγέτη της Αντουάν Γκριεζμάν και το «σπλάχνο» της Φερνάντο Τόρες.

Αφότου αποκλείστηκε στους ομίλους του Champions League και μεταπήδησαν στο «αγαπημένο» της Europa League οι «κολτσονέρος» ήταν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του θεσμού, κάτι και το οποίο πέτυχε θριαμβευτικά στον τελικό επί της Μαρσέιγ.

Διαιτητής: Σιμό Μάρτσνιακ (Πολωνία)

Ρεάλ Μαδρίτης (Τζουλέν Λοπτέγκι): Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κρος, Κασεμίρο, Ίσκο, Μπέιλ, Μπενζεμά, Ασένσιο

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Χουανφράν, Σάβιτς, Γοδίν, Ερνάντες, Λεμάρ, Ρόντρι, Σαούλ, Κόκε, Ντιέγκο Κόστα (109′ ), Γκριεζμάν

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024