Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ολυμπιακός θα παίξει για τη νίκη, όχι μόνο για το εισιτήριο

Ο Ολυμπιακός θα παίξει για τη νίκη, όχι μόνο για το εισιτήριο

“Οσοι παίζουν στον Ολυμπιακό πρέπει να παίζουν πάντα για τη νίκη” είπε ο Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται το βράδυ της Πέμπτης με την Λουκέρνη και είναι έτοιμος για να σφραγίσει το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Το ιδανικό σενάριο για τους πειραιώτες θα είναι να πετύχουν μια δεύτερη νίκη επί της ελβετικής ομάδας κι αυτό ακριβώς έχει ζητήσει ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Αν μάλιστα οι ερυθρόλευκοι επικρατήσουν και στην Ελβετία πραγματοποιώντας μιαν ακόμα καλή εμφάνιση (ανάλογη μ’ αυτή του πρώτου αγώνα στο Φάληρο) τότε ο Μαρτίνς θα έχει πολλούς λόγους για να χαμογελά.

Έχουμε επισημάνει πως ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα του. Το έχει πει στους παίκτες του πολλές φορές γιατί πολύ απλά το πιστεύει.

Έχει επίσης εμπιστοσύνη στους ερυθρόλευκους γιατί είναι αυτός που ξέρει καλύτερα απ’ όλους την δουλειά που έχει γίνει στην προετοιμασία. Το σίγουρο πάντως είναι και αυτό το είπε ο Μαρτίνς στην συνέντευξη Τύπου ότι ο Ολυμπιακός “χτίζει” μια νέα ομάδα.

Δημιουργεί ένα νέο σύνολο με στόχο την επιστροφή στην κορυφή. Κάθε νέα ομάδα λοιπόν χρειάζεται νίκες για να φτιάξει ακόμα καλύτερη ψυχολογία και γι’ αυτό τον λόγο ο Μαρτίνς ζητά προσοχή και συγκέντρωση και στην ρεβάνς με τους Ελβετούς.

Ο 48χρονος προπονητής των ερυθρόλευκων είδε τους παίκτες του να έχουν πολύ καλή ψυχολογία στο Ρέντη, μετά τη νίκη τους στο πρώτο ματς με 4-0. Είδε την ομάδα του να βγάζει ωραία πράγματα στον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκη και σ’ αυτό βοήθησε το γκολ που πέτυχε νωρίς ο Χριστοδουλόπουλος.

Ήταν κι αυτό θέμα ψυχολογίας καθώς οι ερυθρόλευκοι δεν αγχώθηκαν και με το γρήγορο γκολ κατάφεραν να κερδίσουν πολλά σε ότι αφορά την ψυχολογία τους. Έτσι λοιπόν και στην ρεβάνς, ο Μαρτίνς ζητά την πρόκριση με μια δεύτερη νίκη, γιατί γνωρίζει πολύ καλά πόσο σημαντικό θα είναι για την ψυχολογία των παικτών του, να κερδίσουν για δεύτερη φορά την αντίπαλο τους.

Σημαντικό όχι μόνο για τα παιχνίδια των πλέι οφ του Γιουρόπα αλλά και για τις υποχρεώσεις των ερυθρόλευκων στο πρωτάθλημα, καθώς κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι σε δέκα μέρες ξεκινά και η σούπερ λίγκα.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν θέλει να πάρει τη νίκη και στην ρεβάνς με την Λουκέρνη κι έχει ενδιαφέρον να σταθούμε σε μια ατάκα του Μαρτίνς που ξεχώρισε στην συνέντευξη Τύπου.

“Οσοι παίζουν στον Ολυμπιακό πρέπει να παίζουν πάντα για τη νίκη” είπε ο Μαρτίνς κι αυτό το λέει όλα. Ο έμπειρος τεχνικός είπε πολλά σε μια πρόταση και οι παίκτες του Ολυμπιακού καλούνται να δώσουν το 100% και στο αυριανό παιχνίδι.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024