Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ρωσία: Τίποτα το καλό δεν εγκυμονούν οι νέες αμερικανικές κυρώσεις

Ρωσία: Τίποτα το καλό δεν εγκυμονούν οι νέες αμερικανικές κυρώσεις

Σχετικά με το αν η Μόσχα θα ανακοινώσει τα μέτρα με τα οποία θα απαντήσει στις αμερικανικές κυρώσεις η Ρωσία αναφέρει ότι το νομοσχέδιο δεν έχει ακόμα ψηφιστεί

Οι νέες αμερικανικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας δεν εγκυμονούν τίποτα το καλό για τις διμερείς σχέσεις, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Σχετικά με το αν η Μόσχα θα ανακοινώσει τα μέτρα με τα οποία θα απαντήσει στις αμερικανικές κυρώσεις, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου ανέφερε ότι «το νομοσχέδιο δεν έχει ψηφιστεί ακόμα».

Σήμερα το αμερικανικό Κογκρέσο ανάρτησε στην ιστοσελίδα του το νομοσχέδιο που είχαν καταθέσει στις 2 Αυγούστου αμερικανοί γερουσιαστές και των δύο κομμάτων, με επικεφαλής τον ρεπουμπλικάνο γερουσιαστή Λίντσεϊ Γκράχαμ, και το οποίο προτείνει την επιβολή κυρώσεων σε επενδύσεις του νέου ρωσικού δημόσιου χρέους και απαγορεύει σε ρωσικές κρατικές τράπεζες να προβαίνουν σε συναλλαγές στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι ΗΠΑ έχουν επιβάλει κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας, καθώς η Ουάσιγκτον θεωρεί πως η Μόσχα βρίσκεται πίσω από την απόπειρα δολοφονίας του Ρώσου πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του Γιούλιας.

Σε μια προσπάθεια ωστόσο να πέσουν οι τόνοι, ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου, ο Τζον Μπόλτον, συναντήθηκε τη Δευτέρα με τον πρεσβευτή της Τουρκίας στις ΗΠΑ για να συζητήσουν σχετικά με την κράτηση από τις τουρκικές αρχές του αμερικανού ευαγγελικού πάστορα Άντριου Μπράνσον.

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024