Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δεν παίζει στο Σινσινάτι ο Ναδάλ

Δεν παίζει στο Σινσινάτι ο Ναδάλ

Ο Ισπανός ανακοίνωσε ότι αποσύρει τη συμμετοχή του από το Μάστερς του Σινσινάτι – Θα επιστρέψει στη δράση σε 2 εβδομάδες για να παίξει στο US OPEN

Την απόφασή του να αποσύρει τη συμμετοχή του από το Μάστερς του Σινσινάτι ανακοίνωσε ο Ράφαελ Ναδάλ, μία ημέρα μετά την κατάκτηση του Rogers Cup. Ο Ισπανός, λίγες ώρες μετά τη νίκη επί του Τσιτσιπά, με ανάρτησή του στα social media τόνισε ότι αποσύρει τη συμμετοχή του για προληπτικούς λόγους.

«Θέλω να φροντίσω το σώμα μου και να είμαι όσο υγιής νιώθω και τώρα», δήλωσε ο Ναδάλ. Ο 32χρονος, μετά την κατάκτηση του 4ου Rogers Cup στην καριέρα του, αφήνει στην άκρη το τουρνουά στο Σινσινάτι και στρέφει το βλέμμα του στο US OPEN. Τη θέση του στο κυρίως ταμπλό παίρνει ο Μάλεκ Τζαζίρι.

Ο Τυνήσιος μάλιστα στέκεται διπλά τυχερός, καθώς όχι μόνο θα αγωνιστεί στο κυρίως ταμπλό, αλλά θα περάσει κατευθείαν και στο δεύτερο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Μίλος Ράονιτς ή Ντούσαν Λάγιοβιτς. Ο Ναδάλ θα γυρίσει στη δράση σε 2 εβδομάδες, για να πάρει μέρος στο Αμερικάνικο Οπεν, με στόχο να στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο, που κέρδισε πέρσι.

Sports in

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ένωσαν τις δυνάμεις τους

Η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησαν κοινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα μέσω των ιδρυμάτων τους, για την αντιμετώπιση της «τοξικότητας» στο ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024