Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πόρτα» από Γιουβέντους σε Ρεάλ για τον Πιάνιτς

«Πόρτα» από Γιουβέντους σε Ρεάλ για τον Πιάνιτς

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η Γιουβέντους αρνήθηκε εξαιρετική πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Βόσνιο επιτελικό μέσο, Μίραλεμ Πιάνιτς.

Μπορεί η Γιουβέντους να έχει τινάξει την μπάνκα στον αέρα φέτος ξοδεύοντας περίπου 257 εκατ. ευρώ για παίκτες όπως οι Ρονάλντο, Κανσέλο και Μπονούτσι, αλλά δεν φαίνεται διατεθειμένη να πουλήσει κάποιο από τα αστέρια της προκειμένου να ισοσκελίσει τα οικονομικά της.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι οι μπιανκονέρι απέρριψαν πρόταση ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ από την Ρεάλ Μαδρίτης για τον Μίραλεμ Πιάνιτς, όπως αποκαλύπτει σήμερα η Tuttosport. Η ιταλική εφημερίδα σημειώνει επίσης, ότι η Γιουβέντους πιθανότατα θα ανανεώσει το συμβόλαιο του Βόσνιου μέσου που λήγει το 2021.

Το όνομα του Πιάνιτς μαζί με εκείνο του Τιάγκο , έχουν συνδεθεί με την Ρεάλ Μαδρίτης που μετά την απώλεια του Κριστιάνο Ρονάλντο και τον δανεισμό του Κόβασιτς στην Τσέλσι, θέλει να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά. Ο Βόσνιος μέσος ήταν και στη λίστα της Μπαρτσελόνα, που απέσυρε το ενδιαφέρον της εξαιτίας της απαίτησης περισσότερων από 80 εκατομμύρια ευρώ για τον παίκτη.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024